Ziua eMAG: TOP 3 reduceri la anvelope de iarnă

Dacă nu v-ați echipat încă automobilul cu anvelope de iarnă, de ziua eMAG, cel mai mare magazin online din România vă oferă numeroase oferte avantajoase:

Anvelopele de iarnă sunt indispensabile oricărui șofer în condițiile de trafic îngreunat de condițiile meteorologice.

De ziua eMAG, vă recomandăm câteva dintre cele mai mari reduceri la anvelope de iarnă. Pentru a profita de ofertele la anvelope de iarnă Dunlop, Pirelli, Goodyear, Sumitomo, Continental, Nokian sau Kingstar, intrați aici.

Top 3 reduceri eMAG la anvelope de iarnă

1. Anvelopa Pirelli Winter Sottozero 3 225/40R18 92V Iarna

O anvelopă de iarnă foarte performantă, cu o reducere de preț de 43 la sută, care este special concepută pentru condiții dificile de trafic. Acest model are un indice de sarcină de 92 și face parte din clasa B de aderență pe suprafețe umede și din clasa E în ceea ce privește eficiența de consum.

Puteți cumpăra această anvelopă de iarnă de ziua eMAG de aici.

2. Anvelopa iarnă DUNLOP SP WINTER SPORT 3D XL 255/50R19 107H

Printre principalele caracteristici ale modelului SP Winter Sport 3D se numara manevrabilitatea impresionanta in orice conditii de iarna, aderenta excelenta pe suprafete umede sau uscate, la orice viteze de rulare si in orice conditii.

De ziua eMAG puteți cumpăra această anvelopă de iarnă cu un discount de 43 la sută. Profitați de această ofertă aici.

3. Anvelopa iarnă Orium 601 255/55 R18 109V

Această anvelopă de iarnă este disponibilă la eMAG cu o reducere de 40 la sută din preț, fiind și cel mai accesibil model dintre recomandările noastre.

Orium 601 este fabricată în Serbia și dispune de numeroase caneluri transversal in forma de V, pentru evacuarea rapida a apei. Mai mult, această anvelopă de iarnă la preț redus are o densitate ridicata a striatiilor pentru o mai buna aderenta pe zapada, gheata si suprafete umede.

O puteți cumpăra de aici.