Ziua eMAG: Cele mai mari reduceri la cele mai scumpe produse

Ziua eMAG: Cele mai mari reduceri. Foto: emag.ro
Ziua eMAG: Cele mai mari reduceri. Foto: emag.ro

Ziua eMAG: Magazinul online eMAG sărbătorește astăzi 16 ani de existență, iar reducerile la produsele de top sunt considerabile. Iată recomandările noastre:

Dacă vreți să profitați din plin de ofertele de ziua eMAG, intrați aici.

Magazinul online eMAG oferă azi numeroase produse de lux la prețuri avantajoase. Iată câteva dintre cele mai bune afaceri pe care le puteți face de ziua eMAG.

Ziua eMAG: Cele mai mari reduceri la cele mai scumpe produse

1. Laptop Gaming MSI GT73VR 7RE Titan SLI cu procesor Intel® Core™ i7-7820HK 2.90 GHz

Un super-laptop care vă ajută să încărcați jocurile cu ajutorul Super Raid 4, cea mai rapida configuratie MSI. Combinând M.2 PCI-e Gen 3.0 și tehnologia NVMe, puteți obține viteze de peste 3300 MB/s.

Acest produs are un discount de 1.200 de lei astăzi la eMAG.

Tehnologia Cooler Boost Titanexclusiva MSI utilizeaza douamodule termice interne conectate prin conducte la CPU si GPU. Fiecare ventilator dispune de 29 de lame, crescand fluxul de aer cu 30 %, cu acelasi numar de rotatii pe minut.

Puteți profita de reducerea de ziua eMAG la acest produs aici.

2. Telefon mobil Apple iPhone X, 64GB, 4G, Black+ husa joyroom BP360 black

La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inchi complet nou, care incape perfect in mana si iti incanta ochii. Primul ecran OLED care se ridica la standardele iPhone, prezinta culori clare si uimitoare, negru autentic, luminozitate spectaculoasa si o rata de contrast de 1.000.000:1.

Dacă doriți să cumpărați cel mai nou telefon Apple iPhone cu o reducere de 10 la sută, intrați aici.

Ziua eMAG: Cele mai mari reduceri la cele mai scumpe produse

3. Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 189 cm, 75ZD9, 4K Ultra HD

Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR).

Un televizor compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR) care va schimba modul in care va uitati la televizor. In combinatie cu rezolutia Ultra HD 4K, continutul video HDR ofera detalii, culori si contrast exceptionale, cu o gama mult mai ampla de luminozitate decat alte formate video.

Puteți cumpăra acest televizor cu o reducere specială de ziua eMAG, de 18 la sută, de aici.

4. Combina frigorifica Fhiaba Classic60, clasa A+

O combină frigorifică pentru cei exigenți. Aparatele Fhiaba NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului circulatiei aerului racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu sunt brumate.

Are un discount generos, de 25 la sută. Trebuie să vă grăbiți, însă, dacă vreți să profitați de ofertă, fiind foarte puține produse rămase pe stoc.

Găsiți această combină frigorifică aici.

5. Sistem Audio Sony SHAKE-X70 High Power, Bluetooth, NFC, Party music

Designul eficient cu con intern pliat mareste presiunea acustica trecand energia printr-un tub de amplificare. Rezultatul este mult mai eficient decat amplificatoarele si procesarea traditionala a semnalului.

Boxele cu LED-uri sunt prevazute cu diferite modele de culori, care variaza de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea si viteza afisajului cu lumini se potrivesc cu ambianta muzicala si cu atmosfera.

Acest produs are un discount de 10 la sută de ziua eMAG.

Puteți cumpăra sistemul audio Sony de aici.

E ziua eMAG! Iată tortul ofertelor din care trebuie să gustați

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.