Ziua eMAG e pe 6 decembrie. Surpriza pe care a pregătit-o emag.ro pentru clienții săi

ziua emag 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG. Magazinul online emag.ro a anunțat că, în 2016, ziua eMAG va fi marți, 6 decembrie.

LA ORA 7:00 a început ziua eMAG.

Ofertele sunt AICI.

Ca în fiecare an, ziua eMAG va fi sărbătorită de magazinul online prin reduceri foarte mari la mii de produse. În plus, emag.ro oferă carduri-cadou egale cu 10% din valoarea unei comenzi. De exemplu, dacă cineva a cumpărat un laptop de 3.000 de lei, va primi de la eMAG un card-cadou în valoare de 300 de lei.

Ziua magazinului online a început în dimineața zilei de marți, 6 decembrie, și continuă pe tot parcursul zilei.

Până la ora 16.00, magazinul online a oferit reduceri în valoare totală de 6 milioane de lei.

Am analizat oferta eMAG și am identificat câteva dintre cele mai avantajoase reduceri eMAG:

* Reducerile la telefoane mobile sunt de până la 49%. De exemplu, un telefon mobil Lenovo A6010, Dual SIM, 8GB, 4G, are o reducere de 49% și costă 379,99 lei.

* Reducerile la laptopuri sunt și ele avantajoase și ajung la 34%. Un laptop Laptop Acer Aspire ES1-531-C126 cu procesor Intel® Celeron® N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6″ HD, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics are o reducere de 34%, iar în ofertă este inclus și un card cadou de 110 lei.

* Televizoarele au reduceri mari pe 6 decembrie, unele modele putând fi cumpărate aproape la jumătate de preț. Reducerile ajung la 45%. De exemplu, un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, Full HD, are o reducere de 32% și costă 1.699,99 lei.

* Electrocasnicele, atât cele mari, cât și cele mici, sunt acum la reducere pe emag.ro și pot fi cumpărate cu prețuri cu 50% mai mici.

Spre exemplu, o mașinăde tocat Star-Light MG-120BW, 1200W, cu accesoriu pentru cârnați și kebbe și cuțin din inox, are o reducere de 40% și costă 129,99 lei. La reducere se adaugă și cardul-cadou de 10% din valoarea produsului.

Iar un frigider cu două uși Sharp, cu un volum de 227 de litri, direct cooling, clasa energetică A+, LED și înălțimea de 144 de cm, are o reducere de 36% și costă 799,99 lei.

* De asemenea, magazinul eMAG are oferte atractive și la produse de îngrijre personală, parfumuri, cosmetice etc. De pildă, reducerile la parfumuri sunt foarte mari și sar de 50-60%.

* În oferta de ziua eMAG au fost incluse și haine pentru femei, pentru bărbați sau pentru copii. Reducerile la îmbrăcăminte și încălțăminte sunt unele dintre cele mai mari de astăzi, ajungând la peste 70%.

* Decorațiunile de Crăciun sunt și ele incluse în oferta eMAG: reducerile la brazi artificiali ajung la 50%.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

Reducerile eMAG continuă pe parcursul întregii zile de 6 decembrie. În total, emag.ro oferă reduceri de 10 milioane de lei.

Până la ora prânzului, eMAG a oferit reduceri în valoare de 4 milioane de lei.

Toate reducerile aniversare de la eMAG sunt AICI.

emag.ro a anunțat deja că, în acest an, reducerile totale oferite de ziua eMAG vor fi de 10 milioane de lei. Anul trecut, reducerile oferite de eMAG în această zi au fost tot de 10 milioane de lei.

De ziua eMAG puteți cumpăra cadouri pentru Crăciun, pentru Anul Nou sau pentru a le arăta celor dragi că vă gândiți la ei.

Deoarece este foarte posibil ca stocurile să înceapă să se epuizeze rapid, la scurt timp după începerea campaniei de ziua eMAG, sfatul reprezentanților eMAG este să adăugați din timp produsele pe care vreți să le cumpărați în lista de favorite, pentru ca apoi să le comandați simplu și rapid.

Așadar, cel mai indicat este să aflați ce își doresc cei dragi, iar apoi să cautați produsele online.

AICI găsiți toate ofertele și reducerile eMAG.

Cu ocazia zilei eMAG 6 decembrie magazinul online a publicat și un ghid. Îl puteți accesa AICI.

Ziua eMAG 6 decembrie: carduri-cadou pentru clienți

Dincolo de reducerile substanțiale oferite de ziua eMAG 6 decembrie, magazinul emag.ro le-a pregătit clienților săi și o surpriză: la fiecare comandă finalizată, ei vor primi un card-cadou.

Mai multe informații puteți afla AICI.

În plus, clienții pot cumpăra produsele dorite și în 36 de rate cu dobândă zero. Mai multe informații despre ratele fără dobândă puteți afla la acest link.

Ziua eMAG 6 decembrie – Reduceri înainte de marea sărbătoare

Deoarece decembrie este luna cadourilor, magazinul online are reduceri eMAG foarte atractive și înainte de ziua eMAG, sărbătorită în acest an pe 6 decembrie.

În această săptămână, eMAG oferă reduceri de până la 50%: de la telefoane la parfumuri, de la hrană pentru animale la electrocasnice și de la decorațiuni de iarnă la laptopuri, emag.ro are nenumărate produse la prețuri de sărbătoare. Reducerile eMAG sunt AICI.

Telefoanele mobile inteligente au 25% reducere, iar televizoarele pot fi cumpărate chiar și cu 399,99 lei. Ofertele sunt disponibile AICI.

Ceasurile, gențile, gecile, parfumurile – produse care se pot transforma în cadouri de Crăciun pentru cei dragi – au reduceri ce ajung la 60% pe emag.ro. Reducerile eMAG la aceste produse sunt AICI.

Iar aparatele frigorifice, mașinile de spălat și uscătoarele au și ele reduceri ce ajung la 30%. Reducerile eMAG sunt AICI.

Și, deoarece decembrie este luna cadourilor, emag.ro are reduce foarte mari la decorațiuni de Crăciun (până la 50% reducere), pachete și coșuri cadou (până la 25% reducere) și la dulciuri pentru copii (până la 20% reducere). Ofertele le puteți găsi la acest link.