Zilele electrocasnicelor la eMAG. Reduceri de până la 65%

Vinerea Neagră 2017 mașini de spălat vase
Vinerea Neagră 2017 mașini de spălat vase: Reduceri eMAG

Aparate frigorifice, mașini de spălat, aragazuri sau aspiratoare. Toate sunt la prețuri reduse în aceste zile pe magazinul online eMAG.

Pentru a profita de aceste reduceri eMAG, intrați aici.

AICI găsiți toate frigiderele incluse în campania de reduceri eMAG „Zilele electrocasnicelor”.

Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice, există numeroase modele foarte ieftine, dar și de încredere. De exemplu, combina frigorifică Arctic, cu un discount de 28 la sută și o capacitate de 291 de litri.

O puteți achiziționa, la un preț extrem de avantajos – 899 de lei -, de aici.

AICI găsiți toate lăzile frigorifice incluse în campania de reduceri eMAG „Zilele electrocasnicelor”.

Dacă doriți o mașină de spălat pe care vă puteți baza, alegeți modelul 6th Sense de la Whirlpool. Acest model costă mai puțin de o mie de lei, poate spăla o încărcătură de șase kilograme și dispune de un motor capabil de 1000 de rotații pe minut.

Această mașină de spălat rufe, cu ușă frontală, este disponibilă cu o reducere de preț de 28 la sută.

O găsiți, alături de alte super-oferte la mașini de spălat, aici.

În ceea ce privește aragazurile, ofertele eMAG sunt foarte generoase. Modelul Beko are patru arzătoare, aprindere electrică, grill, rotisor și timer. Acest aragaz este realizat din inox, are un design foarte curat, iar reducerea este consistentă: 20 la sută.

Îl puteți achiziționa acum de aici.

V-ați săturat să spălați vasele în chiuvetă? Apelați la o mașină de spălat vase. Modelul Bosch este incorporabil și poate curăța, într-un timp foarte scurt, 12 seturi de vase. Mai mult, dispune și de un discount consistent.

Puteți profita de ofertă aici.

Aspiratorul fără sac Samsung are o reducere de 30 la sută. Este un aparat silențios, cu o capacitate de 2 litri, dar și puternic: 1500 W. Tubul său telescopic este metalic, iar toate materialele folosite la realizarea aspiratorului sunt de calitate.

Îl puteți cumpăra de aici.

AICI găsiți toate congelatoarele incluse în campania de reduceri eMAG „Zilele electrocasnicelor”.