Zeci de locuri de muncă la Lidl și Mega Image. Ce salarii se câștigă

Lanțul de magazine Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Se caută de la vânzători până la șefi de magazine.

Potrivit informațiilor de pe undelucram.ro, un casier la Lidl, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștigă 900 de lei net pe lună.

Salariile sunt mai mari însă în cazul angajaților cu experiență. Un vânzător casier angajat full time în Cluj, cu o experiență de 7 ani în domeniu, câștigă 1.900 de lei net lunar.

În anul 2013, un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga 4.500 de lei net lunar.

Un reprezentant al Lidl a declarat pentru „Ziarul financiar” că un vânzător din orașele mici din România câștigă aproximativ 1.400 de lei net pe lună, iar un șef de magazin peste 4.000 de lei net pe lună.

Locurile de muncă la Lidl le găsiți LA ACEST LINK.

Și Mega Image caută angajați pentru mai multe posturi. Se caută casieri, ofițeri de integritate și etică, cosnilieri de vânzări și chiar casieri care să lucreze cu jumătate de normă.

Întreaga listă de locuri de muncă la Mega Image o găsiți LA ACEST LINK.

La Mega Image, cel mai extins jucător din comerţul local, un casier sau un lucrător comercial este plătit la început cu un salariu brut de 1.300 de lei, plus bonuri de masă, în timp ce un şef de departament câştigă lunar 1.600 de lei brut pentru început şi poate ajunge la 1.800 de lei brut, plus bonuri de masă, potrivit „Adevărul”, pe baza informaţiilor oferite de angajaţii sau foştii angajaţi ai companiei pe portalul undelucram.ro, o comunitate online unde persoanele pot împărtăşi experienţa avută la locul de muncă, pentru a evalua angajatorii şi condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.