Wizz Air lansează două noi rute din România. Bilete de avion la 39 de lei

wizz air bucurești atena
Foto: Oyoyoy (Wikimedia Commons)

Compania aeriană low cost Wizz Air a scos la vânzare bilete de avion pentru două noi rute: București – Atena și Cluj Napoca – Atena.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe siteul Wizz Air și pot fi cumpărate pentru zboruri făcute după data de 25 martie.

Prețurile pentru un zbor dus de la București la Atena pornesc de la 39 de lei. De exemplu, în luna mai, prin WIZZ Discount Club, prețul unui bilet de avion pe ruta București – Atena este de 39,60 de lei.

Pentru cei care nu sunt membri WIZZ Discount Club prețul pe segementul București – Atena este de 85 de lei. În alte zile, biletele pe aceeași rută operată de Wizz Air costă 99 de lei.

Wizz Air – din București și Cluj pe plajele din Grecia

„Ne bucurăm să adăugăm reţelei noastre de destinaţii Atena, un oraş atât de iubit în România. Acum pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca, precum şi cei din zonele limitrofe acestor oraşe, pot ajunge în mai puţin de două ore să se bucure de plaje, de muzee sau mâncăruri atât de populare”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, citată într-un comunicat de presă de adevarul.ro.

„În plus, cei care aleg să călătorească în interes de afaceri spre Atena vor găsi conexiunile oferite de WIZZ pentru această destinaţie extrem de convenabile”, a mai spus reprezentanta companiei low cost.

Odată cu lansarea acestor noi zboruri, Wizz Air ajunge la operaţiuni care însumează în România 143 de rute de la 10 aeroporturi către 21 de ţări.

La ora actuală, compania cu sediul central la Budapesta deține o flotă de 86 de avioane. Până acum, în anul 2017, Wizz Air a avut venituri totale de 1,5 miliarde de euro.

Doar în primele 3 luni de la începutul acestui an compania aeriană din țara vecină a transportat 23,8 milioane de pasageri.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.