WhatsApp va avea două funcții noi

FOTO: Heiko/Pixabay.com
FOTO: Heiko/Pixabay.com

Seviciul de mesagerie WhatsApp anunță că și-a îmbunătățit modul de distribuire a pozelor și a introdus o funcție care permite utilizatorilor să răspundă mult mai repede la mesaje. Deocamdată, noile funcții vor fi disponibile pentru aplicația care este pe gadgeturile cu iOS, iPhone și iPad.

Porivit Mashable, WhatsApp a vrut ca fereastra de chat să nu mai fie încărcată cu mai multe poze atunci când se trimit imagini către alți utilizatori. Noua funcție permite o organizare mai bună a fotografiilor și le așează în grupuri de câte patru sau mai multe. De asemenea, acestea vor putea fi vizualizate în fereastra de chat.

De asemenea, WhatsApp va avea și cinci filtre pentru editarea fotografiilor pe care le faci cu telefonul. Este vorba despre „film”, „Chrome”, „cool”, „black and white” și „pop”. O altă funcție introdusă de WhatsApp permite să răspunzi la mesaje cu un swipe în dreapta.

WhatsApp a fost cumpărată de Facebook, în 2014, pentru o sumă de aproximativ 16 miliarde de dolari. Reprezentanții Facebook au anunțat la momentul tranzacției că vor achita 4 miliarde de dolari și restul sumei va fi reprezentată de acțiuni la companie. La momentul achiziției, WhatsApp avea peste 450 de milioane de utilizatori activi în fiecare zi.

La jumătatea lunii mai, Comisia Europeană a amendat Facebook cu 110 milioane de euro, pentru că a furnizat informații înșelătoare legate de acordul de preluare a serviciului de mesagerie WhatsApp. Mai exact, instituția europeană a arătat că Facebook a susținut că nu poate conecta automat conturile utilizatorilor rețelei de socializare cu WhatsApp, însă doi ani mai târziu a lansat un serviciu care face acest lucru.

„Contrar declarațiilor din timpul procesului de evaluare a preluării, Comisia a constatat că posibilitățile tehnice de potrivire a identităților utilizatorilor Facebook și WhatsApp existau în 2014, iar angajații Facebook cunoșteau acest lucru”, se arată într-un comunicat al executivului UE.

FOTO: Heiko/Pixabay.com

https://greatnews.ro/7-trucuri-pe-whatsapp-putin-stiute-dar-foarte-utile/

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.