Vremea se schimbă în acest weekend

Începând de astăzi, vremea se va răci în toată țara. Temperaturile se vor apropia mediilor climatologice ale acestei perioade. Vremea va fi rece și ceață în jumătatea nordică a Moldovei, Dobrogea și în zonele joase din Banat, Crișana și Transilvania.

Temperaturile maxime vor fi între 4 și 15 grade Celsius, iar cele minime între -4 și 7 grade.

București. Vor fi temperaturi normale pentru acest an. Cerul va fi variabil, iar noaptea va fi ceață. Vântul va sufla slab, temperatura maximă va fi în jurul a 14 grade, iar minima va fi de 1 grad Celsius.

La munte. Meteorologii spun că temperaturile vor scădea, însă se mențin în continuare ușor ridicate față de mediile pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața va fi ceață pe văi și în depresiuni.

Sâmbătă temperaturile vor scădea și mai mult. În zona de sud vor fi înnorări, iar mai ales noaptea va fi ceață. Temperatura maximă va fi de 10 grade, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Duminică, temperaturile vor crește ușor. Cerul va avea înnorări şi, mai ales în cursul zilei, local va ploua, iar în zona înaltă, trecător vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări mai ales în a doua parte a intervalului, cu vitezele cele mai mari pe creste.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.