Cum arată noua inspectoare școlară de la Arad, numită în funcție fără niciun concurs

violeta varga
Foto: Facebook

Actualizare. În urma scandalului creat, Violeta Varga a demisionat din funcția de inspectoare pentru educația permanentă. AICI găsiți mai multe informații despre motivul care a determinat-o să ia această decizie.

Știrea inițială:

Violeta Varga, noua inspectoare pentru educație permanentă din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad, are un profil de Facebook ce pare mai apropiat de unul al unui fotomodel decât de cel al unui cadru didactic.

Pe profilul său, Varga are zeci de poze în ipostaze senzuale, în care apare îmbrăcată în haine sexy, purtând un machiaj strident.

Începând din acest an, Violeta Varga este inspectoare pentru educație permanentă la ISJ Arad, după ce anterior a fost director adjunct al Centrului Școlar de Educație Incluzivă din același județ.

Profesoara Laura Nădăban, purtătoare de cuvânt a ISJ Arad, a explicat pentru GreatNews că, începând din acest an, Violeta Varga o va înlocui pe fosta inspectoare pentru educație permanentă, Mariana Tocaciu, care s-a pensionat în luna iulie.

De asemenea, ea a confirmat că nu a existat un concurs pentru ocuparea acestui post de inspector deoarece în ultimii doi ani și jumătate toți inspectorii au fost numiți de către Ministerul Educației.

„Ultimul concurs a existat acum 2 ani și jumătate. De atunci, toți sunt numiți prin decizia Ministerului Educației”, a declarat Năbădan.

Potrivit acesteia, propunerea a fost făcută de conducerea Inspectoratului Școlar Arad, iar Ministerul Educației a fost cel care a aprobat numirea Violetei Varga, după ce i-au analizat CV-ul.

Întrebată dacă există un CV al noii inspectoare care poate fi consultat online, purtătoarea de cuvânt a ISJ Arad a spus că nu știe dacă Violeta Varga și l-a publicat sau nu pe internet.

Deocamdată, CV-ul Violetei Varga nu este disponibil pe internet.

Potrivit presei locale, Violeta Varga este o apropiată a Florentinei Horgea, prefectul PSD al județului Arad.

Aseară, profilul de Facebook al Violetei Varga era în continuare public. Însă după ce știrea privind numirea sa în funcția de inspectoare s-a răspândit în presă, profilul său nu mai poate fi accesat.

Iată câteva dintre fotografiile pe care aceasta le-a publicat pe rețeaua de socializare:

violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook
violeta varga
Foto: Facebook

7 COMENTARII

  1. Arată ca o starletă porno nu ca un fotomodel, este obsedată de bot și țâțe. La vârsta și activitatea ei profesională, ce experiență are pt a putea fi inspectoare? Doar inspectoare la casele de toleranță

  2. Daca as mai avea acum colpil la scoala. m-as muta. eventual, in alta tara!!! Sa va fie rusine!!! Nu-mi vine sa cred!!! Nu mai pot avea, nici cea mai mica doza de patriotism! mi-e rusine de aceasta romanie si de prostituatele ei, care au invadat pana si scolile!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.