Vinerea Neagra 2017 smartwatch-uri de la eMAG. Preturile au ramas in urma

vinerea neagra 2017 smartwatch-uri emag
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 smartwatch-uri. Cu ocazia Black Friday 2017, indragitele smartwatch-uri au preturi foarte accesibile la eMAG. Astfel, cei care viseaza de mai mult timp la unul au acum sansa de a-l cumpara la un pret redus.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 smartwatch-uri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG a anuntat deja primele 10 produse la oferta de eMAG Vinerea Neagra 2017.

Vinerea Neagra 2017 smartwatch-uri eMAG – lista cu reduceri

Unul dintre cele mai populare smartwatch-uri este smartwatch-ul cu telefon ETH negru metalic, dotat cu camera, suport card Micro-SD, pedometru si care monitorizeaza somnul, sedentarismul, notificarile de apeluri, sms-urile si e-mail-urile.

Ceasul cu telefon SmartWatch DZ09, bluetooth, are un ecran cu un display capacitiv de 1.5″ si o rezolutie de 240 x 240 pixeli, 128M Ram si 64 MB ROM, memoria sa putand fi extinsa printr-un card TF de maxim 32 GB.

Functii principale:
– Functia de dispozitiv telecomanda prin conexiune Bluetooth cu telefonul; poate fi folosit si ca un mini-telefon, prin introducerea unei cartele Micro SIM.
– Capacitatea bateriei este de 380 mAh.
– Camera cu o rezolutie de 1.3 MP este localizata pe display-ul ceasului. Fotografiile pot fi realizate printr-un simplu click pe ecran.
– Ceasul este decodat, poate functiona in retelele din Romania.

Dimensiunile curelei inchise: min 11cm, max 19 cm, lungimea totala a curelei fiind de 25 cm. Este realizat din plastic + silicon, iar cadranu din fata este metalic. Telefonul functioneaza in retelele Orange, Vodafone si Telekom.

Black Friday 2017 smartwatch-uri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Vinerea Neagra 2017 smartwatch-uri eMAG – lista ofertelor

Un alt smartwatch care se afla pe lista de reduceri eMAG de Vinerea Neagra 2017 este ceasul Smartwatch Safe Kids cu GPS, SIM, monitorizare copii, de culoare albastra.

Smartwatch-ul Safe Kids cu GPS tracking se poate folosi independent de telefon avand slot SIM sau conectat la un smartphone prin Bluetooth. Principale functii ale smartwatch-ului Safe Kids cu GPS tracking sunt: agenda telefonica proprie cu pana la 26 de contacte, apelarea si convorbire direct din smartwatch, alerta SOS trimite mesaje automat la contactele preselectate locatie instanta Cell-ID, inregistreaza si reda traseul parcurs, mesaj vocal, localizare GPS, afiseaza diverse notificari si mesajele SMS, pedometru ce afiseaza numarul de pasi, alerta baterie, vibratii.

Inainte de a introduce cartela micro sim in smartwatch aceasta trebuie introdusa intr-un telefon pentru eliminarea codului pin. Pentru functionarea corecta a smartwatch-ului Safe Kids este necesara instalarea aplicatiei iCare++.

Black Friday 2017 smartwatch-uri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Vinerea Neagra 2017 smartwatch-uri eMAG – lista de preturi

Un alt smartwatch extrem de accesibil care merita sa fie mentionat este ceasul SmartWatch Manta cu ecran tactil, Bluetooth, microfon incorporat, USB si alarma.

Date tehnice:
-Dimensiune ecran: 1,44″ ecran tactil
-Rezolutie: 128×128 px
-Greutate: 44 g
-Bluetooth: 3.0
-GPS: NU
-Camera: NU
-card de memorie Slot: NU
-Capacitate baterie: 230 mAh litiu-ion polimer
-Senzor incorporat: G-senzor
-Slot card SIM: NU
-Cuprinde: SmartWatch, cablu USB, Manual de utilizare, Card de garantie.
-Caracteristici:. Sincronizarea cu smartphone-ul, microfon, vorbesc tel, SMS-uri, sincronizare de timp, istoricul apelurilor, music player, alarma.

Black Friday 2017 smartwatch-uri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.