Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile. Cele mai tari oferte la eMAG

vinerea neagra 2017 cuptoare incorporabile emag
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile. De Black Friday 2017 eMAG are reduceri mari la o multime de electrocasnice pentru bucatarie, inclusiv la cuptoare incorporabile.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Perioada de dinaintea sarbatorilor de iarna este momentul perfect pentru a analiza ofertele existente pe piata, astfel incat de Craciun si de Anul Nou sa puteti sa gatiti minunatele retete tradionale intr-un cuptor nou si performant.

Cu ocazia Black Friday 2017, eMAG are reduceri substantiale la cuptoare incorporabile potrivite pentru toate buzunarele.

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC, electric, multifunctional, curatare catalitica, cu un volum de 71 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, are acum un pret foarte bun.

Cuptor incorporabil electric AROIM24500BC este un cuptor incorporabil elegant, cu usa si panou de control din sticla, clasa energetica A+, timer electronic si sistem de curatare catalitic. Cele 12 functii de gatit, de la programul 3D sau ventilatie cu aer cald la cel de Pizza si volumul interior de 71 de litri, sunt garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe vor avea un partener de incredere.

Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu cuptoarele din clasa A. Te bucuri de functiile cuptorului tau, cu un consum optim de energie electrica. 12 functii de gatire alcatuiesc un set complet de functii specializate, pentru toate retetele tale. Volumul interior de 71 de litri sunt perfecte pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Iar timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele.

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Un pret excelent are si cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442X, electric, cu un volum de 60 de litri, 3 functii, grill, clasa A, fabricat din inox.

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG Zanussi

Cu acest cuptor nu mai trebuie sa intoarceti alimentele in cuptor. Sistemul de ventilatie cu distributia uniforma a caldurii din acest cuptor inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Sistemul mentine o temperatura uniforma in orice colt. Se opreste automat cand este gata. Setati pornirea si oprirea timpului de gatit, iar cuptorul se va inchide automat cand mancarea este pregatita.

Un alt avantaj al acestui cuptor incorporabil este optiunea Grill, care face ca rumenirea painii prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a va rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG Bosch

Cei care au pregatit pentru Vinerea Neagra 2017 un buget ceva mai generos merita sa arunce o privire si pe oferta pentru cuptorul incorporabil Bosch HBA43T360, electric, cu un volum de 60 de litri, 7 functii, grill, din clasa A de eficienta energetica.

Peretii ecoClean sunt acoperiti cu un strat special compus din particule minuscule de ceramica ce preaiau murdaria si o descompun, mentanand astfel cuptorul curat si reducand posibilele mirosuri cu pana la 80%. Autocuratarea are loc in timpul gatirii. Stratul ceramic este activ pe intreaga perioada a aparatului.

Vinerea Neagra 2017 cuptoare incorporabile eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.