Vinerea Neagra 2017 centrale termice. Cele mai fierbinti reduceri de la eMAG

vinerea neagra 2017 centrale termice emag
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 centrale termice. De Black Friday 2017 magazinul online eMAG are reduceri mari la o multime de aparate de incalzire a locuintelor, inclusiv la centrale termice.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Vinerea Neagra 2017 centrale termice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Iarna este aproape iar emag.ro are reduceri atractive la centrale termice de la diferiti producatori.

De exemplu, centrala termica WOLF FGB- 28, murala in condensare, poate fi achizitionata acum la un pret foarte bun.

Centrala termica in condensare FGB de la Wolf face parte din gama Function Line si ofera tot ceea ce o centrala termica in condensare avansata are nevoie. Seria FGB vine in doua capacitati (28 si 35 kW) si este disponibila in versiunea doar pentru incalzire si versiunea combi, incalzire si apa calda menajera, functioneaza cu gaz natural sau GPL.

Vinerea Neagra 2017 centrale termice – eMAG reduceri centrale Wolf

Desi este fabricata in Germania, pretul nu este tipic german. Cu noua centrala termica pe gaz in condensare vei achizitiona o unitate din clasa premium cu un consum redus in modul standby, eficienta ridicata si combustie curata. Optional poate fi controlata cu ajutorul smarthphone-ului si internetului, functie plug and play.

Vinerea Neagra 2017 centrale termice eMAG de la Wolf

Are un design elegant. Carcasa eleganta si dimensiunea compacta ofera numeroase posibilitati de montare. Componentele interne sunt alese din materiale foarte rezistente si durabile, cum ar fi tevile din cupru, schimbatorul de caldura din Al/Si turnat, bloc hidraulic din poliamida armata cu fibra de sticla iar pentru versiunile combi, schimbator de caldura din otel inoxidabil pentru apa calda menajera. Design-ul simplu al schimbatorului de caldura monobloc prezinta canale mari si simple pentru circulatia apei. Pompa de eficienta ridicata si ventilatorul impreuna cu transferul termic ridicat al schimbatorului de caldura incadreaza modelul FGB in clasa A de eficienta din directiva ErP.

Componentele suplimentare, cum ar fi supapa de siguranta, capcana de condens, vasul de expansiune, aerisire si supapa de sens a gazelor de ardere sunt deja integrate. Instalarea si intretinerea se poate face foarte rapid de catre o singura persoana, datorita design-ului simplu de fixare si conectare.

Vinerea Neagra 2017 centrale termice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Un alt producator de centrale termice inclus pe lista de reduceri eMAG de Vinerera Neagra 2017 este Bosch. Astfel, centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, Gaz, 24 kW, Schimbator de caldura bitermic, Afisaj LCD, este acum la reducere si are un pret foarte bun.

Iata cateva dintre beneficiile centralei termice in condensatie Bosch Condens 2000W ZWB24-1RE:

-produs ce utilizeaza tehnologia condensarii si realizeaza o eficienta de 103%
-consumul electric este foarte scazut
-produsul functioneaza cu ventilator si vana de gaz modulante, fapt ce ajuta la reducerea costurilor cu combustibilul
-produsul este catalogat cu ** pentru confortul acm, ceea ce inseamna ca poate asigura un debit constant de apa calda la temperatura ceruta

Vinerea Neagra 2017 centrale termice eMAG de la Bosch

-display LCD care afiseaza toate informatiile necesare pentru utilizarea incalzirii. De asemenea sunt afisate si eventualele coduri de avarie ce ajuta la o diagnosticare facila
-datorita valorilor scazute ale NOx si CO2, produsul este prieten cu mediul inconjurator
-datorita sistemului de absorbtie al zgomotului, produsul este foarte silentios. Valoarea zgomotului in functionare maxima este de 36 dB(A)

-datorita constructiei ferme a conexiunilor hidraulice verticale, montajul produsului este extrem de facil. Aditional, partenerul de service are acces facil la:
-display-ul LCD
-codurile de eroare
-nivelele/functiile de service via codurile de eroare (similare HTx)
-acces asupra tuturor componentelor prin partea frontala a produsului
-key lock (child protection) – acesta previne posibilitatea de utilizare neautorizata a produsului de catre copiii nesupravegheati, astfel incat sa fie evitata utilizarea necorespunzatoare a produsului

Vinerea Neagra 2017 centrale termice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.