Vinerea Neagră 2016. Reduceri la haine și pantofi înainte de Black Friday

vinerea neagră 2016
Foto: rubyfashion.ro / missgrey.ro / zorilestore.ro

Încă înainte de Vinerea Neagră 2016 magazinele online de haine și încălțăminte au început să anunțe reduceri interesante la diferite produse. Elefant.ro, depurtat.ro sau fashiondays.ro au promoții la numeroase produse.

Iată cele mai interesante reduceri ale magazinelor cu haine înainte de Vinerea Neagră 2016:

1. Elefant.ro are reduceri la încălțăminte de sezon, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cizmele, ghetele, pantofii sport, botinele, pantofii cu toc sau cu talpă joasă au reduceri de până la 73%. Oferta este disponibilă la acest link.

2. Magazinul online dEpurtat.ro are reduceri de aproape 50% la botine, ghete, cizme sau la pantofi sport. O pereche de botine Mena Negre, de exemplu, are o reducere de 47% și costă 69 de lei. Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri a magazinului dEpurtat.ro înainte de Vinerea Neagră 2016.

3. zorilestore.ro, un alt magazin care participă la Vinerea Neagră 2016, anunță încă de pe acum reduceri uriașe la haine de iarnă. Gecile, de exemplu, au reduceri ce ajung până la 62%. O geacă Puma pentru femei, de exemplu, are un preț cu 60% mai mic în această perioadă. Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri a magazinului zorilestore.ro înainte de Vinerea Neagră 2016.

vinerea neagră 2016
Foto: zorilestore.ro

4. La Vinerea Neagră 2016 participă și magazinul online rubyfashion.ro, care tocmai a lansat o serie de noi produse pentru sezonul rece: ghete de piele, botine în trend, bocanci de damă stil milităresc, ghete cu ținte, dar și ghete de cauciuc fashion. Produsele sunt disponibile AICI.

AICI găsiți întreaga listă de produse a magazinului rubyfashion.ro înainte de Black Friday 2016.

vinerea neagră 2016
Foto: rubyfashion.ro

Vinerea Neagră 2016 – reduceri la haine și pantofi

5. Fashiondays.ro anunță reduceri de până la 57% la pantofi. Oferta este disponibilă AICI.

6. Magazinul online de haine pentru femei missgrey.ro are în această perioadă reduceri la rochii lungi sau scurte. Oferta este disponibilă AICI.

vinerea neagră 2016
Foto: missgrey.ro

7. Magazinul online de haine pentru femei starshiners.ro anunță o campanie de mari reduceri de toamnă la rochii, fuste, tricouri, geci, salopete, pantofi, bluze, pulovere, trench-uri, cămăși, blugi, cizme, paltoane etc.

De exemplu, un palton realizat din stofă groasă, cu broderie în formă de trandafir în partea de jos, evazat, clasic, are o reducere de 20%. Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri a magazinului starshiners.ro înainte de Black Friday 2016.

vinerea neagră 2016
Foto: starshiners.ro