Vinerea Neagră 2016. Trei magazine mari care participă la Black Friday

Black Friday 2016, Vinerea Neagră 2016
Vinerea Neagră 2016

Vinerea Neagră 2016 va pune la bătaie numeroase reduceri, iar câteva magazine și-au declarat deja interesul de a participa la evenimentul anual Black Friday.

Black Friday a ajuns în România în 2011, cât magazinul eMAG – cel mai mare retailer online din țara noastră – a oferit reduceri foarte atractive.

Magazinul online eMAG va participa și în acest an la Vinerea Neagră, iar promisiunile companiei sunt destul de interesante. Potrivit unui comunicat al retailerului, evenimentul de pe 18 noiembrie 2016 ar urma să fie cel mai important din ultimii ani.

Românii vor avea la dispoziție sute de mii de produse cu prețuri reduse de Vinerea Neagra 2016, iar la campanie participă, pe lângă eMAG, și alte magazine importante.

Pentru a profita de reducerile de preț din Vinerea Neagră 2016 la eMAG, intrați aici.

Puteți cumpăra numeroase produse mult mai ieftine decât de obicei, oferta incluzând televizoare, telefoane mobile, tablete, laptopuri, frigidere, mașini de spălat și chiar produse pentru casă și grădină sau accesorii pentru mașini.

La evenimentul eMAG Black Friday 2016 vor participa și peste 2.000 de parteneri din eMAG Marketplace, de două ori mai mulți față de Vinerea Neagră de anul trecut, cu produse din categorii diverse.

Vinerea Neagră 2016: Cine mai participă

La Black Friday 2016 participă și alte magazine online de succes.

De exemplu, Fashiondays.ro, care va pune la bătaie articole vestimentare cu prețuri foarte avantajoase cu ocazia campaniei de reduceri Vinerea Neagră 2016.

Pentru a rămâne la curent cu ofertele de Black Friday 2016 de pe acest site, intrați aici.

Și librăria online Libris.ro va încerca să atragă cât mai mulți clienți de Black Friday.

Dacă vă plac cărțile și vreți să profitați de reducerile de Vinerea Neagră 2016, intrați aici.

Chiar și în perioada dinainte de Vinerea Neagră 2016 la eMAG, magazinul are o serie de mari oferte. Promoțiile sunt grupate AICI, dar nouă ne-au atras atenție și reducerile la electrocasnice (de aici), la produse auto (aici) și introducerea la vânzare a încă 20.000 de articole fashion (aici).

Vinerea Neagră 2016 la eMAG. Când va fi, ce știm, la ce ne așteptăm de Black Friday