Vinerea Neagră 2015. eMAG, analiza ofertei – puncte forte, puncte slabe

vinerea neagra 2015 emag
Vinerea Neagră 2015. eMAG anunță reduceri la toate categoriile de produse

Vinerea Neagră 2015 a sosit în România. eMAG publică primele oferte, dar clienții au păreri împărțite.

eMAG are o reducere-vedetă la iPhone 6, valabilă de Vinerea Neagră 2015. Telefonul Apple costă 2000 de lei. Însă, prețul la un alt iPhone, 5S, a stârnit nemulțumire în rândul clienților eMAG.

Vinerea Neagră 2015. eMAG, criticat pentru prețul la un iPhone 5S

„Anul trecut iPhone 5s a costat 1500 de lei cu ocazia BF, anul acesta este mai scump pentru ca a devenit un telefon de epoca?”, întreabă, ironic, un fan eMAG de pe pagina de Facebook. El comentează la o postare în care eMAG prezenta sumarul reducerilor de Vinerea Neagră 2015. Potrivit documentului, iPhone 5S, 16 GB, Grey costă anul acesta 1849 lei.

Accesează siteul eMAG, pregătit pentru Black Friday 2015, AICI.

Alți clienți sunt deranjați de faptul că eMAG nu a anunțat o oră exactă pentru startul reducerilor de Black Friday 2015. Totuși, această strategie poate avea o explicație logică. Nedezvăluind o oră exactă, eMAG se protejează de un val prea mare de vizitatori simultan pe site. Dacă sute de mii de oameni ar intra pe siteul eMAG în același timp, acesta ar fi în mare pericol să pice. Din păcate pentru un concurent eMAG, Elefant, magazinul a pățit-o deja în această seară. A anunțată că va da startul reducerilor de Black Friday la ora 22 a zilei de joi, iar lumea a luat cu asalt siteul.

eMAG și strategia produsului unic de Vinerea Neagră 2015

Clienții apreciază însă strategia eMAG de Black Friday de a da un singur produs pe client. Astfel, dacă vrei să cumperi 2 televizoare sau 2 telefoane de același fel, nu poți. Desigur, această regulă nu se aplică și la anvelope. Mașina are patru roți, nu, chiar și de Black Friday 2015 🙂

vinerea neagra 2015 emag telefoanevinerea neagra 2015 emag televizoarevinerea neagra 2015 emag laptopurivinerea neagra 2015 smartwath tabletevinerea neagra 2015 emag electrocasnice
Concluzia după analiza ofertei de Vinerea Neagră 2015 a eMAG este următoarea: oferte foarte bune la televizoare și electrocasnice, la telefoane oferta nu pare la înălțimea Black Friday de anul trecut. Totuși, așteptăm dimineața pentru o imagine completă a ofertelor. Oferta eMAG de Black Friday vă așteaptă dis de dimineață AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.