Victor Ponta: Dragnea nu mai are viză pentru SUA

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Victor Ponta a declarat că mesajul Departamentului de Stat al SUA îi era adresat lui Liviu Dragnea și „e prima dată când PSD se comportă ca FDSN în 1990 după mineriade, când nu mai vrea să se vadă nimeni cu el”.

Fostul premier a mai spus, la Digi24, că „PSD e extrem de loial liderului până când liderul, la un moment dat, pierde”.

Despre mesajul venit din SUA e de părere că e destinat lui Liviu Dragnea. „Tocmai ne făcusem nişte aliaţi în ultimii ani. Ne strică Dragnea relaţia? Nu cred, dar cred că e ridicol să te răţoieşti la americani după ce nu ştii cum să ajungi acolo să faci o poză.

Dragnea e cel care in ianuarie a dat bani să îşi facă poze cu Trump la restaurant. De când esti aşa luptător anti-american? Aşa ceva nu se face. Te laudă trei apaludaci, după care, un an doi, nu înţelegi ce se întâmplă.

Dragnea poate merge mâine la Washington să se vadă cu cineva? Că ştiu că nu are viză. Cum sună asta? Ştiu acest lucru. Cum poţi fi şeful unui partid la guvernare în Europa şi să nu ai viză?!”, a mai spus Victor Ponta, la Digi24.

Ieri, la o zi după ce Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au răspund, în numele Parlamentului, Departamentului de Stat al SUA, deputații PNL, USR și PMP au cerut demisia șefului PSD de la conducerea Camerei Deputaților.

Liberalii au cerut convocarea unei ședințe comune a Parlamentului în care să se adopte o declarație cu privire la poziția Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii cu privire la pachetul de ligi ale Justiției.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.