A venit iepurașul la Radu Mazăre: „I-am adus o lampă de mineri, de aia cu bec!”

Radu Mazăre, arestat preventiv la cererea procurorilor DNA, a sărbătorit Paștele, pentru prima dată, după gratii. Primul vizitator pe care l-a primit după sărbători a fost fiul său, Răducu Mazăre. Acesta a spus că tatăl său „a stat cu băieții” de Paște și a citit.

„I-am adus o lampă de mineri, de aia cu lumină, pentru că acolo în cameră există un singur bec și e cam întuneric, nu prea vede. Pune lampa aia pe cap și citește. I-am adus „Următorii 100 de ani”, de George Friedman… și altele. Citește mult”, a declarat fiul lui Radu Mazăre, la intrarea în Penitenciar.

În ceea ce privește dosarul DNA în care este anchetat, Radu Mazăre, suspendat din funcția de primar al Constanței, i-a pus în dificultate pe consilierii locali. În ședința Consiliului Local Constanța din 30 martie, aceștia au amânat luare unei decizii foarte importante, care îl vizează pe Mazăre.

Consiliul Local ar trebui să ceară recuperarea prejudiciului de la Radu Mazăre, acesta fiind acuzat că ar fi influențat vânzarea unor terenuri ale Primăriei Constanța la prețuri mult subevaluate. Cu toate acestea, consilierii, cei mai mulți de la PSD, spun că „situația este aberantă”, întrucât forul local ar fi decis prin vot prețurile la care să se facă vânzările respective.

Situația este delicată, întrucât există un precedent într-o astfel de situație. La Buzău, consilierii locali au intrat în atenția DNA după ce au refuzat să se constituie parte civilă în dosarul de corupție al primarului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Test de inteligență. O problemă de logică cu ouă de Paşte
Filmuleţul momentului. Un grup de norvegience frumoase îşi apără agricultura
TOP 10. Cele mai frumoase imagini cu Universul

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.