Val de demisii de la România TV. Multe vedete părăsesc postul

românia tv demisii
Foto: YouTube

Mai mulți jurnaliști cunoscuți de la România TV, precum Corina Drăgotescu, Iulia Nagy, Florin Badea şi Geanina Lungu au părăsit postul de ştiri, pe fondul problemelor financiare de la România TV, relatează paginademedia.ro.

În luna iunie au fost concediate cel puțin 10 persoane (operatori, producători, IT), iar restul angajaților au fost anunțați că pe 15 iunie, data la care ar trebui să primească avansul din salariu, toată umea va lua 1.000 de lei, indiferent de salariu, a anunțat paginademedia.ro la acea dată.

La sfârșitul lunii, la lichidare, angajații urmau să primească jumătate din suma pe care o mai aveau de primit.

Din cauza modului în postul de televiziune a relatat protestele generate de Ordonanța 13 (pe post s-a spus inclusiv că protestatarii ar fi primit bani ca să își aducă în piață câinii și copiii), multe companii și-au retras publicitatea de la România TV, iar încasările postului au scăzut foarte mult.

Corina Drăgotescu după România TV: „Mă simt mai bogată sufletește”

„Sunt momente în viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Într-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România tv a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în

Corina Drăgotescu românia tv
Corina Drăgotescu. Foto:Facebook

care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi.

Nu pot sa plec fără să mulțumesc unor oameni care au avut încredere in mine și care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta și de a învața lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtășit toate trăirile mele. Indiferent de ceea ce îmi rezervă viața pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, să scriu un nou capitol. Mulțumesc RomaniaTv, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs și dvs. telespectatorilor care m-ați încurajat întodeauna!”, a scris Geanina Lungu pe pagina sa de Facebook.

Și Corina Drăgotescu și-a anunțat plecarea pe Facebook: „Le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest proiect, de la Noaptea Realității până acum, la Noaptea Minții #mia. Una peste alta a fost cea mai interesantă perioadă din viața mea profesională. Mă simt mai bogată sufletește și îmi pare rău că ne despărțim”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.