Idei de vacanță în 2018. Top 5 destinații pentru concediu

Idei de concediu în 2018. Foto: Bryce Edwards / Flickr
Idei de vacanță în 2018. Foto: Bryce Edwards / Flickr

Dacă vă place să plănuiți încă de la începutul anului unde veți merge în concediu, în acest articol găsiți cele mai interesante și populare idei de vacanță în 2018.

Pentru cei care nu vor să-și petreacă timpul liber prea departe de casă, cât și pentru cei care sunt în căutarea celor mai năstrușnice idei de vacanță, le facem următoarele recomandări turistice.

Top 5 idei de vacanță în 2018

1. Croazieră în Bahamas

Dacă visați la o călătorie în ”paradis”, atunci un circuit care să includă o croazieră prin Bahamas și alte insule superbe din Caraibe este alegerea optimă.

Dacă vă grăbiți, puteți prinde chiar și reduceri de o treime din prețul original al unei astfel de vacanțe, care include zbor dus-întors, cazare de 7 nopți, mic dejun și numeroase excursii.

Pentru a călători este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii și viza pentru a intra în Statele Unite ale Americii.

Bahamas este ultima frontiera a luxului, a distracției, a exotismului. Tentatiile sunt nenumarate iar imensul arhipelag reușește să satisfacă orice fantezie turistică. Bahamas reprezinta un paradis controversat, râvnit, incredibil de complex, fascinant, dar accesibil oricarui turist cu posibilități financiare peste medie.

2. Concediu ieftin în Thailanda

Ați fost vreodată în Thailanda? Acum o puteți face cu puțin peste 700 de euro. În acești bani primiți transportul cu avionul dintre București și Bangkok, transferul de la aeroport la hotel și cazare de șapte nopți la un hotel de patru stele din Patayya.

Se oferă și mic dejun și parcare gratuită la aeroportul Otopeni.

Top 5 destinații de concediu 2018

Cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, oaspeții pot ajunge cu ușurință în diverse locuri din oraș și pot vizita atrațiile din apropiere. Aeroporturile Internaționale Bangkok și Suvarnabhumi se află la aproximativ 90 de minute de mers cu mașina.

Camerele și suitele au aer condiționat, TV cu ecran plat, ceainic electric și frigider. Această proprietate are cel mai bun raport calitate/preţ din Pattaya.

Pentru a afla mai multe despre această idee de vacanță, intrați aici.

3. Sejur în Malta

Cu nici 250 de euro puteți petrece patru nopți în Malta. Plecările se fac din București, cu avionul, în zilele de 1, 4, 8, 11, 15 și 22 mai 2018.

Top 5 idei de vacanță în 2018

Voucherul pe care vi-l recomandăm include 4 nopți de cazare la hotelul Sunflower, de trei stele și biletul de avion dus-întors.

Hotelul Sunflower oferă majoritatea facilităților găsite într-un hotel de 4 stele. Qawra are multe restaurante, cafenele și magazine. Există o stație de autobuz din care se pot lua curse către toate zonele din Malta. Hotelul are o piscină acoperită, o piscina interioară și o piscina pentru copii.

Dacă visați să vă relaxați câteva zile sub soarele maltez, o puteți face aici.

4. Dubai și Abu Dhabi

Dacă vreți să observați mai în detaliu luxul din Emiratele Arabe Unite, un concediu la Abu Dhabi și Dubai ar trebui să fie exact ce căutați.

Cu doar 313 euro, veți beneficia de zbor cu avionul, un ghid vorbitor de limba română, cazare de șase nopți la hoteluri de 4 și 5 stele, mic dejun tip bufet, excursii cu autocarul și turul orașelor Dubai și Abu Dhabi.

Veți avea ocazia să vizitați celebrul Burj Khalifa, cel mai întalt zgârie-nori din lume, dar și să faceți safari prin deșert.

Puteți vedea această lume, situată în mijlocul deșertului, însă extrem de bogată, dacă vă programați concediul aici.

5. City-break la Praga

Un city-break de patru nopți la Praga, în luna martie, poate fi un sejur extrem de romantic. Acum îl puteți obține la un preț extrem de mic.

Cei care aleg această idee de vacanță în 2018 vor primi bilet de avion dus-întors și patru nopți de cazare la Hotelul Slavia, chiar lângă clubul sportiv cu același nume din Praga.

Baia privată include duș și articole de toaletă gratuite.Centrul orașului Praga se află la 20 de minute de mers cu mijloacele de transport în comun. Stația de tramvai Kubanske namesti este situată la 100 de metri de Hotelul Slavia. Stația de metrou Zelivskeho se află la un km. Un centru comercial se află la 400 de metri.Aeroportul din Praga se află la 40 de minute de mers cu mijloacele de transport în comun. Hotelul oferă parcare privată gratuită.