Un truc de ținut minte. Cel mai simplu mod de a scăpa de zgârieturile de pe lemn

Source: How to instantly remove scratches from wood by littlethings on Rumble

Cei care au animale de companie în locuință știu ce se poate întâmpla atunci când lucrurile scapă de sub control, fie chiar și pentru câteva minute.

O mobilă din lemn masiv își pierde rapid farmecul dacă este zgâriată. Din fericire, există un truc simplu pentru a scăpa de aceste zgârieturi în câteva secunde, folosind un produs natural și foarte la îndemână.

Vă propunem să urmăriți, mai jos, cum o alună (dar puteți folosi la fel de bine o nucă) reușește să înlăture zgârietura de pe un obiect din lemn masiv. După această intervenție mai mult decât ingenioasă, zgârietura nu va mai fi observabilă.

La 15 minute după ce ați tratat mobila așa cum se arată în videoclipul de mai sus, puteți aplica, opțional, ceară de mobilă pentru a uniformiza suprafețele.

Dacă v-a plăcut acest articol practic, vă recomandăm și:

10 utilizări inedite ale cojilor de portocală

6 utilizări puţin cunoscute ale cremei de ras

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi vrei să citeşti şi altele de acest fel te invităm să te alături, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.