Un ten sănătos și luminos, în 3 pași. Trucuri pentru întinerirea feței

Indiferent de tipul pielii tale, te poți bucura de un ten neted, moale și fără puncte negre datorită unui tratament revoluționar care stimulează producerea de colagen.

Tehnologia propune utilizarea eficientă a ultrasunetelor și a energiei galvanice. Dacă ultrasunetele ne sunt cunoscute tuturor, energia galvanică este, de fapt, energie electrică. Folosită la intensitate mică, ea stimulează circulație sangvină. Astfel, mai mult oxigen ajunge la nivelul feței, obținându-se un efect de lifting.

Cum afli ce probleme faciale ai

Diagnoza pielii se poate realiza gratuit cu ajutorul lămpii speciale Wood, procedeu prin care sunt depistate problemele profunde ale tenului. Puteți afla mai multe despre această lampă și tratamentele comestice aici. După această diagnoză, este stabilit atât tipul de tratament necesar, cât și produsele care vor fi folosite pentru îngrijirea pielii.

Tratamentul în 3 pași

Dar să începem să descriem pașii tratamentului de întinerire a feței. Primul este curățarea de bază. Această etapă presupune eliminerea din ten a impurităților, celulelor moarte și a punctelor negre.

Pasul 2 este ceva mai complex și ține foarte mult de nevoile specifice fiecărlampa woodui tip de ten.

Astfel, dacă aveți o piele deshidratată, cu riduri sau pur și simplă o piele a feței lăsată, specialiștii Nomasvello recomandă curățarea regenerantă a feței, realizată cu roll-on dermactif și fluid facial revitalizant.

Pielea agresată de tratamente și de factori radicali are nevoie de o curățare regenerantă. Este folosită o mască de aloe vera, care îmbunătățește oxigenarea pielii.

Curățarea activ facială este recomandată pentru a încetini îmbătrânirea pielii. Această curățare luptă pentru prevenirea efectelor radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. Este un tratament indicat pentru pielea matură, cu urme de riduri, deshidratată și palidă, fără luminozitate.

Un ten matur care are nevoie de îngrijire specială, complexă are nevoie de un tratament de curățare și rejuvenare. Este un tratament indicat pentru lentigo-uri (acele pete de bătrânețe de pe pielea feței), melasme, riduri de expresie și profunde, pierderi de tonus, hiperpigmentări, pierderi de elasticitate, acnee.

Dacă primele două etape au loc într-un salon de cosmetică, cea de-a treia presupune îngrijirea zilnică a pielii cu produse cosmetice – creme și fluide faciale – recomandate de specialiști.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.