Un tânăr curajos a prins un hoț care atacase o elevă și îi furase telefonul mobil

hoț
Tânărul care a prins hoțul și a recuperat telefonul mobil. Foto: Captură Stirile ProTV

Un tânăr curajos din București a prins un hoț care furase telefonul mobil al unei eleve. Fata fusese tâlhărită într-o stație de autobuz de pe șoseaua Mihai Bravu.

El a văzut cum un individ o bruschează pe fată și îi fură telefonul. Nu a stat pe gânduri, a fugit după agresor și l-a imobilizat chiar în fața unei secții de poliție, informează stirileprotv.ro.

Apoi, tânărul i-a recuperat fetei telefonul.

Când suspectul a ajuns în secția de poliție, a încercat să-i atace pe politiști și să fugă.

În imaginile prezentate de postul de televizune se observă cum bărbatul suspectat de furtul unui telefon mobil încearcă să fugă din secția de poliție.

El a spart geamul de la parterul clădirii și a încercat să îl atace pe unul dintre polițiști cu o bucată de sticlă, însă a fost imobilizat de agenți.

Bărbatul este cercetat acum pentru furt și distrugere.


Recomandările editorilor GreatNews:

Poliția Română angajează 1.900 de agenți. Ce salarii au polițiștii
Două tinere musulmane au fost bătute în Bucureşti. Le-au fost smulse vălurile
Ce spune Biserica Ortodoxă despre Marea Moschee din România

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.