Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni în curtea unei fabrici

SMURD FOTO: Ionuț Fantaziu/Greatnews.ro
SMURD FOTO: Ionuț Fantaziu/Greatnews.ro

O persoană a murit și alte șate au fost rănite, în această dimineață, după ce un bărbat în vârstă de 22 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni aflați în curtea unei fabrici care se află în zona industrială din apropiere de comuna argeșeană Bascov.

Potrivit Digi24, tânărul șofer, angajat în uzină, venise să-i aducă un colet unei colege, iar la plecare a vrut să facă niște drifturi.

Femeia care a murit, în vârstă de 30 de ani, era de naționalitate sârbă și se afla alături de mai mulți angajați într-un loc special amenajat pentru luat masa. Alți trei răniți au cetățenie sârbă și erau împreună la un stagiu de formare profesională.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar doi de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Răniţii sunt conştienţi şi au diverse leziuni. De asemenea, mai multe persoane au fost îngrijite la fața locului, după ce au suferit atacuri de panică.

Șoferul, care lucrează la fabrica respectivă, a fost dus de polițiști la audiere și i s-a întocmit dosar penal pentru omor din culpă și pentru vătămare din culpă.

Potrivit Digi24, tânărul este extrem de afectat și a plâns în fața polițiștilor. Din câte se pare, gestul său nu ar fi fost făcut inteționat, ci pur și simplu ar fi scăpat mașina de sub control.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.