Un primar din România a demisionat pentru un loc de muncă în Germania

primar
Fostul primar al comunei Ocna de Fier Foto: Facebook Mircea Ciobîcă

O comună din România se confruntă de câteva zile cu o situație neobișnuită, după ce primarul în funcție a demisionat pentru a munci în străinătate.

În timp ce în alte localități din țară mulți primari sunt arestați pentru luare de mită și alte infracțiuni economice, primarul din Ocna de Fier, Mircea Gică Ciobîcă, a hotărât să demisioneze din funcția de primar pe care o deținea de 11 ani pentru a pleca în Germania la muncă, unde și-a găsit o altă slujbă mult mai atractivă din punct de vedere salarial.

Acesta și-a prezentat demisia prin e-mail, iar în şedinţa Consiliului Local al comunei Ocna de Fier, de ieri, viceprimarul comunei, Mircea Ungureanu, a prezentat un proiect de hotărâre, iniţiat de către primarul Mircea Gică Ciobîcă, prin care acesta informa consilierii despre faptul că şi-a dat demisia.

Fostul primar se afla la al treilea mandat la Primăria Ocna de Fier atunci când și-a anunțat subalternii de decizia sa chiar din Germania, unde a și plecat cu familia zilele trecute.

În 2011, fostul primar a terminat facultatea Foto: Facebook
În 2011, fostul primar a terminat facultatea Foto: Facebook

Conform unuia dintre consilieri, Petru Panescu, demisia primarului PSD Mircea Ciobîcă a fost o mare surpriză pentru cei mai mulţi şi nu au vrut să voteze până nu primesc mai multe informaţii. Viceprimarul Mircea Ungureanu i-a informat că fostul primar s-a stabilit cu familia în Germania, unde şi-a găsit de lucru. De altfel, Mircea Gică Ciobîcă şi-a transmis demisia prin e-mail, chiar din Germania. Secretara primăriei Ocna de Fier nu ştia dacă demisia a fost înregistrată la Prefectura judeţului Caraş-Severin, informează argument-cs.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe
 pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.