Un politician minor din Muntenegru refuză să conducă o Dacie. „E bună doar pentru poliția comunală!”

Președintele consiliului local unui mic municipiu din Muntenegru a decis să refuze mașina primită cadou deoarece era de fabricație românească.

Adnan Muhovici, președintele consiliului local din Petnjica, un orășel de nici șase mii de suflete situat în nord-estul Muntenegrului, în regiunea Bihor, refuză să se urce la volanul unei Dacii.

”Mașinile românești nu sunt potrivite pentru un președinte de municipalitate”, a declarat Muhovici, citat de agenția de presă sârbă Beta.

”Un autoturism ca Dacia nici măcar nu se apropie de acest nivel. Sunt mașini bune doar pentru poliția comunală și pentru vânzătorii de aspiratoare, nu pentru un președinte”, a continuat Adnan Muhovici.

Municipalitatea din Petnjica a primit cadou, în urmă cu un an, două mașini Dacia de la omul de afaceri Izet Rastoder, care acum cere să-i fie înapoiat darul. El oferise autoturismele la scurt timp după ce localitatea a devenit independentă de municipalitatea din Berane.

Muhovici, care este și liderul local al Partidului Bosniac, conduce acum un Opel pe străzile șerpuite din Petnjica, o localitate predominant musulmană.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Test de inteligență. O problemă de logică cu ouă de Paşte
Filmuleţul momentului. Un grup de norvegience frumoase îşi apără agricultura
TOP 10. Cele mai frumoase imagini cu Universul

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.