Un oraș din România găzduiește cel mai bun festival din Europa

Cluj Napoca
Cluj Napoca

Cel mai bun festival din Europa are loc în România. Este pentru prima oară când un festival din țara noastră câștigă distincția European Festival Awards.

Este vorba de Untold, festivalul care a debutat în această vară, la Cluj Napoca. Untold a fost preferat unor festivaluri de renume, din țări ca Germania, Olanda sau Belgia.

Untold a fost preferat atât de juriul format din specialiști ai industriei muzicale, dar și de mulți dintre cei peste 800.000 de persoane din 50 de țări.

Aproape un sfert de milion de fani au mers vara trecută la Cluj Napoca, pentru fetivalul Untold, iar ediția din acest an se anunță a fi foarte aglomerată, cu peste 25.000 de abonamente vândute până acum.

Festivalul Untold anunță astăzi cine va fi cel de-al doilea din cele cinci mari nume de pe afiș. Primul ”headliner” a fost DJ Tiesto.

În competiţia European Festival Awards, cea mai importantă a continentului și aflată la a șaptea ediție, au mai intrat alte două festivaluri organizate în Cluj: Electric Castle şi Jazz in the Park.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cursuri gratuite de pilotaj. Ce salariu are un pilot pe un avion comercial
Materia-surpriză introdusă în programa școlară în Norvegia
Decizie importantă. Cât de legal e să ți se supravegheze Facebook-ul la serviciu