Un olandez a realizat selfie-ul anului 2014

Un olandez a realizat selfie-ul anului 2014

În 2013, cuvântul „selfie”, care reprezintă un autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil și publicat apoi online pe rețelele socializare, a fost ales cuvântul anului de către editorii celebrelor dicționare Oxford.

La mai mult de un an de la această alegere, moda selfie-urilor nu a dispărut, iar în fiecare zi milioane de persoane postează pe rețelele de socializare astfel de autoportrete, în postaze cât mai interesante.

Ecologistul olandez Peter Verhoog a vrut o amintire de neuitat atunci când s-a scufundat în apele din Guadalupa, Mexic. Deoarece în adâncuri trăiesc mulți rechini, Verhoog și colegii săi au intrat în apă într-o cușcă pentru a se proteja de un eventual atac al fioroșilor pești.

Verhoog a vrut o amintire de neuitat din în apă, așa că și-a scos capul din cușcă și a realizat un selfie cu unul dintre rechini.

Fotografia este cu atât mai spectaculoasă cu cât a fost realizată la doar câțiva metri de rechin, iar Verhoog și-a riscat viața pentru acest instantaneu care a făcut înconjurul lumii.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.