Un nou mijloc de transport. Nu trebuie să îl parchezi, încape sub birou

airwheel x8 monociclu electric

Are doar 11 kilograme și un mâner pentru a-l lua cu tine peste tot. Nu trebuie să îți faci griji că o să îți fie furat, pentru că îl poți lua cu tine la birou, în casă, în restaurant, oriunde.

Producătorul a încercat să țină aparatul cât mai ușor, iar cele 11 kilograme sunt de ajuns pentru a susține un pasager de maximum 120 de kilograme. Monociclul electric este rezistent la apă și poate merge cu un ”plin” de curent între 18 și 23 de kilometri, o autonomie perfectă pentru cei care merg zilnic la locul de muncă, pe distanțe scurte sau medii.

Viteza maximă a acestui monociclu electric este de 18 kilometri la oră. Noi ne-am gândit că, la o viteză medie de 14 kilometri pe oră, ai putea parcurge cinci kilometri în circa 21 de minute.

Chiar dacă ai distanțe mai lungi de parcurs până la birou (de peste 15 kilometri) poți ajunge fără probleme cu aparatul, cu condiția să îl încarci în timpul petrecut la birou.

Dimensiunile îți permit să îl iei cu tine oriunde. Are 45 cm lungime și doar 39,5 înălțime, iar grosimea sa este de 16 centimetri. Timpul de reîncărcare totală este de 120 de minute.

Cip pentru echilibru și roți de antrenament pentru începători

Mulți dintre voi se întreabă probabil cum este cu echilibrul pe acest monairwheel 11 kilogrameociclu. Problema este rezolvată în mare parte de un cip inteligent, iar posesorul aparatului nu va avea prea mult de furcă până va învăța să se descurce perfect pe un astfel de mijloc de transport. Pentru cei care se acomodează un pic mai greu, aparatul vine cu tot cu roți de antrenament dedicate celor fără experiență.

Producătorii s-au gândit și la o protecție la înclinare. Astfel, atunci când aparatul se înclină lateral la mai mult de 45 de grade, sistemul de control va activa protecția și motorul se blochează, pentru a preveni un posibil accident.

Marea grijă a dispozitivelor electrice este calitatea bateriei, iar japonezii care au făcut acumulatorul l-au gândit să reziste fără probleme cel puțin 5 ani. Dacă încarci monociclul o dată la două zile, vei putea folosi aceeași baterie chiar și până la 10 ani.

Aceste monociclu se înscrie perfect în trendul ecologic al momentului. Vedem tot mai des în oraș trotinete, monocicluri și bicicluri și chiar skateboard-uri electrice cum sunt cele de AICI (puteți găsi la acest link detalii legat de preț și performanțe). Sfatul nostru când cumpărați astfel de dispozitive este să vă interesați în primul și în primul rând de calitatea bateriei.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.