Un lanț de supermarketuri cumpărat cu o sumă-record face angajări. LISTA de posturi disponibile în România

Un lanț cu 500 de supermarketuri în România, cumpărat recent pentru jumătate de miliard de euro de un grup de investiții, face angajări masive în această perioadă.

Întreaga listă de posturi libere la Profi poate fi consultată AICI.

Se caută personal în orașele: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Oradea, Bacău, Brașov, Constanța, Galați, Suceava, Ploiești, Arad, Reșița, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Alba Iulia, Bârlad, Buzău, Focșani, Vaslui, Hunedoara, Giurgiu, Deva, Mediaș, Mioveni, Pitești, Turnu Măgurele, Videle, Urziceni, Bufta, Aiud, Motru, Cugir, Bocșa, Sebeș, Târgoviște, Găești, Otopeni, Ghiroda, Jimbolia, Lugoj, Recaș, Sânnicolau Mare, Codlea, Comlosu Mare.

În plus, pentru postul de șef de magazin mobil se fac angajări în toate orașele din România. Detalii despre acest loc de muncă găsiți aici. Tot în întreaga țara se recrutează operatori comerciali. Detalii găsiți aici.

Ce angajați caută Profi

În general se angajeză lucrători comerciali, casieri, șefi de tură și de magazin, controlori de mărfuri, responsabili administrativi, preparatori de marfă și dispeceri pentru monitorizare video. Există însă și locuri de muncă pentru cei cu specializare medie și înaltă, cum sunt cele de analist loialitate/specialist marketing sau de economist.

Ce salarii lui la Profi, Mega Image, Lidl și Penny

Tot în această perioadă, cei de la Profi angajează manageri de expansiune, responsabili regionali de resurse umane, responsabili de calitate.

Toate locurile de muncă disponibile la Profi sunt listate AICI.

Tranzacție-record în România

În urma cu o săptămână, fondul de investiții polonez Enterprise Investors a vândut lanțul de magazine Profi din România fondului Mid Europa Partners. Potrivit Economica.net, suma de tranzacție este de 533 de milioane de euro, o sumă record pentru piața de retail din România.

După această achiziție, potrivit noilor proprietari, nu se va schimba conducerea, care are ca scop să ajungă la 1.000 de magazine în toată țara. Profi se pregătește acum de deschiderea magazinului cu numărul 500.

În urmă cu 7 ani, fondul Enterprise Investors cumpăra Profi Rom Food, alături de Albinuța Shops și DT Logistic, pentru 66 de milioane de euro.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.