Un lanț de magazine oferă bani clienților care recomandă oameni pentru angajare

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România, Mega Image, încearcă o soluție inedită pentru a-și găsi angajați. Reprezentanții lanțului le oferă bani clienților care le trimit oameni să se angajeze.

„Recomandă-ne pe cineva care rămâne în echipa noastră timp de cinci zile consecutiv şi primeşti un voucher de 50 de lei, pe care îl poţi folosi în magazinele noastre la cumpărături de minimum 100 de lei.

Dacă persoana recomandată rămâne în continuare în echipa noastră timp de trei luni, primeşti trei vouchere în valoare de 50 de lei fiecare”, scrie pe pliantele pe care clienții Mega Image din București le găsesc la casele de marcat, potrivit Economica.net.

Mega Image caută personal pentru mai multe posturi. Printre altele, în anunțurile de angajare se cere: „să cunoști și să promovezi produsele marcă proprie, să dai dovadă de amabilitate și promptitudine în relația cu clienții, să contribui la asigurarea unei imagini plăcute a magazinului sau să oferi suport colegilor, atunci când este necesar”.

Se promite salariu competitiv, „posibilități reale de dezvoltare a carierei, posibilitatea de a lucra în cadrul unei companii multinaționale”.

Întreaga listă de locuri de muncă la Mega Image găsiți – LA ACEST LINK.

Mega Image, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este pe piaţa din România din anul 1995.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări.

Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.