Un indian, despre România: ”Oamenii sunt deschiși și prietenoși. Nu am întâlnit rasism sau discriminare”

Un turist indian care a vizitat România a rămas plăcut impresionat de țara noastră, după ce a călătorit prin mai multe orașe.

Nakshatra Goel a vizitat Timișoara, București, Cluj, Alba Iulia și Deva, precizând pe site-ul quora.com că România este o țară a toleranței, unde localnicii sunt mereu gata să sară în ajutorul străinilor.

”Oamenii au fost foarte deschiși și prietenoși. Le place să stea de vorbă cu străinii și să afle lucruri interesante despre țara lor. Mulți dintre cei pe care i-am cunoscut mi-au devenit prieteni buni, așa că m-am simțit foarte bine. Nu m-am confruntat niciodată cu situații în care să fiu discriminat”, a precizat Nakshatra Goel.

Indianul a avut cuvinte frumoase și despre gastronomia românească, cât și despre transport.

”Sunt vegetarian, însă asta nu a reprezentat o problemă nicăieri unde am mers. Restaurantele ofereau și mancare vegetariană. În plus, am avut parte de câteva deserturi și produse de patiserie foarte gustoase”, a menționat indianul.

”A fost ușor să călătorim cu orice mijloc de transport pe care l-am ales, fie că a fost vorba de tren, autobuz, taxi sau avion. Spre deosebire de India, poți cumpăra bilete pe loc fără să le rezervi înainte”, a completat turistul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.