Un iepuraș a cucerit toată lumea cu urechile sale

Iepure de Angora Foto: Instagram


Într-o lume a internetului dominată de căței și de pisici, un iepure face senzație cu urechile sale care seamănă cu aripile unui înger.

Wally și stăpâna sa, Molly, locuiesc în Massachusetts, Statele Unite și de când s-a născut în iulie 2014, iepurele a devenit o adevărată senzație în mediul online.

Wally face parte din rasa Angora englezesc, fiind cel mai mic dintre iepurii de Angora, cu o greutate de 2-3 kg la maturitate. Acest iepure are o blană foarte bogată care necesită o îngrijire atentă din partea crescătorului, iar Molly i-a tuns urechile într-un mod cu adevărat inedit. Spre deosebire de alți iepuri de Angora, cel englezesc seamănă foarte bine cu un cățel sau cu un ursuleț, așa că sunt foarte căutați de familiile cu copii și devin prieteni de nădejde pentru cei mici.

Despre iepurii de Angora, se cunoaște deja că sunt crescuți pentru părul lor extrem de fin, din care se confecționează pături, dar și haine, așa că trebuie tunși regulat pentru a le folosi părul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Aniversare cu surprize pentru un cal simpatic și stăpâna lui
Reacția amuzantă a unei fetițe care află că va avea încă un frățior

Trei curiozități despre sunătoare
Orășelul din România cu șomaj aproape zero, model economic pentru restul țării

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.