Un hoț cuprins de remușcări din Canada a înapoiat tot ce a furat

hot

Un hoț din Canada a înapoiat toate bunurile pe care le furase de la o familie și a lăsat și 50 de dolari în plus pentru pagubele produse, relatează postul de televiziune canadian CBC News.

Membrii unei familii din orașul Guelph, provincia Ontario, nici nu realizaseră că locuința lor fusese jefuită până în momentul în care unul dintre ei a găsit o plasă cu bunurile furate alături de 50 de dolari și de o scrisoare prin care hoțul își cerea iertare pentru fapta comisă.

Hoțul a scris că spargerea a fost „cea mai mare greșeală din viața lui” și că cei 50 de dolari lăsați erau pentru ușa pe care a stricat-o în timpul spargerii. Printre bunurile furate se aflau și o cameră de filmat și o consolă pentru jocuri video. Hoțul a adus obiectele înapoi la numai câteva ore după spargere.

„Vă rog să-l iertați pe străinul care v-a rănit”

„Nu pot spune în cuvinte cât de rău îmi pare”, a scris hoțul în scrisoare, și a adăugat că are probleme financiare. „Este pentru prima și ultima infracțiune pe care am comis-o… Vă rog să-l iertați pe străinul care v-a rănit”.

În scrisoarea sa, hoțul a mai scris că îi este rușine de ceea ce a făcut și că va presta cel puțin 15 ore de muncă în folosul comunității.

Poliția din Guelph nu intenționează însă să închidă cazul, iar dacă hoțul va fi prins, va fi arestat. „Chiar dacă spune că este prima infracțiune comisă, cum putem fi siguri?”, a declarat sergentul Doug Pflug pentru sursa citată.

El a mai spus că a mai întâlnit hoți cuprinși de remușcări, tot în Guelph. În urmă cu un an, niște bunuri furate din câteva mașini au fost înapoiate alături de un bilețel în care hoții își cereau scuze și spuneau că au fost „doi puștani proști”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe pagina noastră de Facebook.