Un fost ministru PSD acuză: ”Țara e condusă de Dragnea, Vâlcov și Shhaideh. Restul sunt executanți”

Titus Dobre, fost ministru al Turismului, crede că programul de guvernare este o glumă proastă. Foto: Facebook

Titus Dobre, fostul ministru al Turismului, intrat în dizgrația liderului PSD după ce l-a susținut pe Mihai Tudose, premierul înlocuit de Viorica Dăncilă, a dezvăluit că există o ”suprastructură” formată din trei oameni care ”validează” toate inițiativele legislative ale deputaților PSD.

”În primul rând, când am început sesiunea parlamentară din 2018, am observat cu stupoare că noi, în grupul nostru de la PSD, ca să facem o inițiativă legislativă, trebuia ca aceasta să treacă mai întâi printr-un filtru. Și am întrebat care e filtrul? Și mi s-a spus că sunt trei oameni. Atât. Trei oameni pe care nu îi cunoaștem, nu i-am văzut niciodată în grupul nostru parlamentar PSD și care se ocupă cu asta: să spună dacă inițiativele celor 153 de parlamentari din grupul PSD de la Camera Deputaților sunt bune sau nu sunt bune. Dar noi nu știm cine sunt cei trei oameni. Sunt ca o suprastructură care nu are legătură cu Parlamentul, un filtru personal al domnului Dragnea, filtru care, din punctul meu de vedere, nu e legal. Pentru că mă cenzurează pe mine ca parlamentar”, a declarat fostul ministru, citat de Info Sud-Est.

”Programul de guvernare a ajuns o glumă proastă. S-a încercat implementarea programului de guvernare, dar până în 2017. Acum nu mai e nimic, doar o glumă” – Titus Dobre.

”Inițiativa se depune la secretariatul grupului, secretariatul anunță mai departe liderul de grup, iar liderul de grup predă mai departe inițiativa către acești 3 domni sau doamne, nici nu știm ce sunt și ce pregătire au. Sigur, tu poți să depui inițiativa legislativă și fără să treci de filtrul celor trei. Dar nu o să-ți fie votată niciodată inițiativa, dacă nu a fost validată mai întâi de grupul ăsta. N-am nicio bănuială despre cine ar putea fi vorba, nu știu, eu personal nu i-am cunoscut. Sunt oameni din umbră”, a mai spus parlamentarul de Constanța Titus Dobre (39 de ani).

”O mână de oameni se joacă cu destinele copiilor noștri: Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Sevil Shhaideh și Viorica Dăncilă, dar dumneaei doar prin prisma faptului că e premier și își asumă deciziile, că în rest, dumneaei doar ascultă ordinele trasate de Liviu Dragnea. Sau ce, credeți că Dăncilă conduce Guvernul României? Iar doamna Olguța Vasilescu face ce îi spune Darius Vâlcov. Atât. Iar doamna Carmen Dan, la fel ca restul, sunt cu ”Săru’ mâna” la domnul Dragnea. E prima linie: Dragnea, Vâlcov, Shhaideh, apoi restul sunt executanți”, a mai dezvăluit fostul ministru.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.