Un călător cu trenul a fost bătut de controlor

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Imaginile surprinse în timpul unui conflict într-o gară au devenit virale pe internet. În videoclip apare un bărbat care este snopit în bătaie de un controlor de bilete și doi tineri. Jurnaliștii de la Aradon.ro susțin că întâmplarea a avut loc în gara Milova, din Arad.

Bărbatul ar fi fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria. În imagini se vede un bărbat căzut la pământ, care se ridică foarte greu și are probleme serioase de echilibru. Când încearcă să urce înapoi în tren, cineva îl împinge cu piciorul de pe scară, apoi controlorul coboară și îl ia la pumni. Mai sar încă doi, o tânără și un tânăr, care îl lovesc în mai multe rânduri cu picioarele, până ce acesta rămâne nemișcat la pământ.

Aradon.ro a aflat că bărbatul ar fi fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. Acesta ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără bilet, dar a precizat că a cerut să cumpere tichet de la controlor și de aici ar fi degenerat totul.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare au început o anchetă. „Luni, în jurul orei 18:00, polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla în trenul care circula pe ruta Timișoara-Simeria, pe motiv că nu ar fi avut tichet, în stația Milova, ar fi fost constrâns să coboare din tren fiind agresat de mai multe persoane necunoscute de acesta.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

În această dimineață, conducerea CFR a anunțat că a decis să-l suspende din funcție pe controlorul agresiv și a început o cercetare disciplinară. Până la concluzii, acesta nu mai are voie să controleze pasagerii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.