Un bărbat și-a dărâmat casa când soția era plecată în oraș

casa
Casa familiei a fost dărâmată. Foto: Captură YouTube

Când soția sa a plecat în oraș, James Rhein din Middletown, New York, SUA, a rămas acasă cu sarcina de a lucra la renovarea locuinței. Însă când femeia s-a întors a găsit în locul casei un morman de moloz, relatează BBC.

Diane Andryshak a descoperit că, în timpul în care fusese plecată, soțul său dărâmase locuința familiei. Rhein le-a povestit anchetatorilor că locuința din Woodland Avenue era într-o stare atât de proastă încât nu mai putea fi reparată, așa că a trebuit să o dărâme.

Femeia a povestit că toate bunurile familiei erau în casă și nu înțelege de ce soțul său a demolat singura lor locuință. Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 48 de ani a închiriat un excavator și a demolat casa, fără să aibă autorizație.

„L-am întrebat în glumă dacă va dărâma casa cu buldozerul, iar el a spus „Da…”. Eu am crezut că glumește”, a povestit un vecin.

Diane a declarat că nu a obținut niciun răspuns din partea soțului său cu privire la demolarea casei. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani.

„Nu ne certam, nu aveam niciun conflict. Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus ea.

Poliția a confirmat că femeia era proprietarul de drept al casei. În această perioadă, cuplul se ocupa de renovarea locuinței.

Recomandările editorilor GreatNews:

Lecție de prietenie, între un om și un animal sălbatic
Cele mai premiate fotografii de nuntă
Fotografii superbe, inspirate de basmele Fraților Grimm

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.