Un bărbat care a primit o nouă față s-a întâlnit prima oară cu sora donatorului

Întâlnirea dintre Rebekah și Richard Captură Youtube

După trei ani de la operația care i-a schimbat viața într-un mod radical, un bărbat s-a întâlnit pentru prima oară cu familia celui care i-a donat organele pentru a salva mai multe vieți.

Richard Norris a fost desfigurat în urmă cu 18 ani, atunci când s-a împușcat din greșeală chiar în față. De atunci, a trecut prin 30 de operații complicate pentru a-și reveni. În anul 2012, povestea sa a făcut înconjurul lumii, atunci când a primit cea mai bună veste din lume. Bărbatului i s-a făcut cu succes un transplant de față.

Un tânăr mort într-un accident de mașină la vârsta de 21 de ani este cel căruia Richard Norris îi datorează fața. Sora tânărului, Rebekah Aversano, a fost de acord să doneze fața fratelui ei. După o operație de 36 de ore, în care 150 de chirurgi și asistente au operat cu mare atenție, Richard Norris a primit o nouă față.

La trei ani după acest eveniment, Rebekah și Richard s-au întâlnit prima oară în ediția australiană a emisiunii „60 minutes” și au fost amândoi foarte emoționați de acest moment.

Tânăra l-a privit minute în șir pe cel care acum are fața fratelui ei și l-a rugat să îi permită îl atingă, după ce i-a spus că aceea este fața alături de care a crescut.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Prietenie specială, între un băiețel și o găină

Un sistem bolnav. Profesor de excepție, batjocorit de inspectorat

Cum să devii român, în 24 de pași: „Tratați toți ungurii cu suspiciune”

Cele mai liniștite stațiuni de pe litoralul românesc

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.