Un artist japonez creează opere de artă în sushi

Opere de artă în sushi Foto de Imgur.com

 

Pentru mulți părinți, ora mesei copiilor este o adevărată provocare, deoarece aceștia sunt foarte mofturoși și nu acceptă orice fel de mâncare dacă nu arată spectaculos.

Și restaurantele funcționează pe aceleași principiu, iar Takayo Kiyota este un artist neconvențional, care lucrează cu sushi. Acesta creează diverse modele din binecunoscutul fel de mâncare bazat pe orez și pește crud, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare. Exemplele artistului sunt considerate niște opere de artă în sushi, iar culorile folosite și formele create i-au adus mulți fani acestuia.

Clienții de toate vârstele sunt foarte încântați de rezultatele lui Kiyota, mai ales că acesta le dă părinților idei de mese sănătoase copiilor pe care le pot face și din alte alimente.

Cu puțină imaginație și cu condimente alese cu grijă, mesele pot fi mult mai atractive, iar copiii vor încerca și alte feluri de mâncare pe care, în mod normal le-ar refuza imediat.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.