Ultimele două zile de reduceri eMAG la Festivalul Toamnei. Cele mai bune oferte la televizoare

reduceri la televizoare la emag
Reduceri la televizoare la eMAG. Foto: emag.ro

Până pe 19 octombrie, cel mai mare magazin online din România desfășoară Festivalul Toamnei, o campanie de reduceri eMAG care vine cu oferte interesante la diferite modele de televizoare.

eMAG are mii de produse la reducere în această perioadă. Întreaga listă de reduceri eMAG la Festivalul Toamnei este disponibilă AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare din cadrul Festivalului Toamnei este disponibilă AICI.

Un televizor LED LG, 80 cm, 32LF510U, HD, are o reducere de 300 de lei. Televizorul dispune de sistemul Virual Surround, care oferă o experiență de sunet superioară și îmbogățește experiența de vizualizare. De asemenea, televizorul are o funcție de economisire inteligentă a energiei, care presupune controlul iluminării pentru ajustarea luminozității, o funcție care stinge ecranul în timpul ascultării fișierelor audio și funcția Standby Mode Zero, care permite televizorului să intre în stare de hibernare, folosind astfel zero energie.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor Smart LED Philips, 80 cm, 32PFH5300/88, Full HD, are o reducere de 600 de lei. Tehnologia Wi-Fi integrată pe televizorul Smart de la Philips face conectarea cu rețeaua Wi-Fi de acasă ușoară și rapidă. Motorul Philips Pixel Plus HD optimizează calitatea imaginii pentru a furniza imagini clare cu un contrast frumos, iar Perfect Motion Rate combină tehnologia de afișare Philips și tehnicile de procesare video avansate pentru a îmbunătăți calitatea fiecărui cadru.

Oferta este disponibilă la acest link.

Reduceri eMAG Festivalul Toamnei

Un televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100, Full HD, are o reducere de 400 de lei. Datorită rezoluției duble față de cea a televizoarelor HD standard, televizorul Full HD Samsung oferă o imagine mai clară și mult mai multe detalii.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor Smart LED LG 109 cm, 43UF6407, Ultra HD, are o reducere de 1.000 de lei. Rezoluția ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat rezoluția Full HD, oferind claritate perfectă și detalii profunde. 4K Upscaler îmbunătățește detaliile din transmisiuni, filme și evenimente sportive la o calitate asemanatoare 4K, oferind astfel o imagine excelentă. HEVC permite rularea fișierelor video 4K la 60 de cadre pe secundă, oferind imagini în mișcare clare.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.200 de lei. Tehnologia PurColour de optimizare a culorilor exprimă o gamă mai largă de culori și nuanțe cât mai apropiate celor din viața reală. Cei 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai mulți decât un ecran Full HD) necesită mai multe puncte de ajustare a culorii pentru a crea imagini detaliate. Televizoarele UHD convenționale au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, dar PurColour mărește acest număr de peste 7 ori, obținând culori și nuanțe mult mai bogate și mai rafinate.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de reduceri eMAG la Festivalul Toamnei este disponibilă AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare din cadrul Festivalului Toamnei este disponibilă AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare din luna septembrie
Primul spital cu heliport pe acoperiș din România
Locuri de muncă la Mega Image. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Mega Image