Uber ajunge într-un nou oraș din România

Uber
Uber

La nici o săptămână de când a fost lansat la Brașov, aplicația Uber va fi disponibilă în cel de-al patrulea oraș. Reprezentanții aplicației de ride sharing au anunțat că serviciile sunt disponibile și în Timișoara.

Singura diferență față de București, Cluj sau Brașov este prețul. În Timișoara va fi 1,75 de lei pe kilometru, cel mai mare cost, însă nu este exclus să scadă după câteva luni.

Tarifele Uber pentru România, pe kilometru, sunt următoarele: Bucureşti – 1,3 lei, Cluj – 1,7 lei, Braşov – 1,5 lei, Timişoara – 1,75 lei.

Uber are la ora actuală peste 140.000 de utilizatori înregistraţi în România. Conform companiei, în ultimele 6 luni aplicaţia a fost deschisă de peste 3.000 de ori în Timişoara, fapt care demonstrează interesul din zonă pentru serviciile Uber.

Șoferii care doresc să intre în sistemul Uber sunt invitați să se înregistreze pe Uber.com. Cei care doresc să circule prin acest sistem de taxi trebuie să-și instaleze aplicația pe smartphone sau tabletă și să-și introducă datele unui cont bancar.

Mașinile Uber, conduse de persoane particulare care se înscriu în program, iau clientul, îl duc la destinație, iar banii sunt luați direct din cont și transferați către șofer. Din acești bani, un comsion merge către compania Uber.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.