Trucul suprinzător, dar simplu, care îți arată că hotelul în care stai nu a schimbat cearșafurile

cearsafuri hotel

Programul TV de investigație Inside Edition a descoperit că unele hoteluri nu schimbă cearșafurile după ce acestea au fost folosite de turiști.

Echipa a stat în mai multe camere în 9 hoteluri diferite din New York (unele dintre ele de lux) și, cu un spray, a lăsat un mesaj pe așternuturi („Am dormit aici”). Mesajul a fost scris cu vopsea lavabilă vizibilă numai în lumină ultravioletă.

Apoi, jurnaliștii au plecat și au revenit seara următoare și s-au cazat în aceleași camere, însă sub nume diferite. Când au aprins lumina ultravioletă au descoperit că mesajele scrise pe cearșafuri erau încă acolo.

„Mă aștept să fie schimbate în fiecare zi, asta este politica noastră”, a declarat mangerul unui hotel, în momentul în care echipa de televiziune i-a prezentat neplăcuta situație.

Echipa a descoperit că 3 dintre hotelurile testate nu spălaseră așternuturile. În urma investigației, reprezentanții unor hoteluri și-au cerut scuze pentru curățenia precară din unitățile de cazare.

Pentru a realiza acest test simplu nu este nevoie decât de un spray cu vopsea vizibilă în lumină ultravioletă și de o sursă de lumină ultravioletă.

Iată filmulețul investigației:

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

10 trucuri fantastice care măresc un apartament mic

12 trucuri ingenioase ca să îți transformi baia în cel mai confortabil loc din casă | FOTO

https://greatnews.ro/9-trucuri-nebanuite-ca-sa-faci-o-cafea-perfecta/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.