Trei copii au fost răniți de o bucată de tavan care a căzut într-o școală

FOTO: infotr.ro
FOTO: infotr.ro

Trei copii au fost răniți ușor într-o școală din Alexandria după ce o parte din tencuiala clasei în care se aflau a căzut. Incidentul a avut loc la ora 9.15 dimineață, a spus, la Digi 24, inspectorul școlar Bogdan Buzatu.

Acesta a precizat că elevii de clasa a IV-a nu au suferit răni majore și au revenit la cursuri. „Din ce știm, ultima intervenție la structura școlii a fost în 1965”, a declarat Buzatu.

Potrivit inspectorului general al județului Teleorman, școala este într-un program de reabilitare desfășurat de primărie.

„Sunt puțin zgâriați trei copii, din ce a spus directorul. A căzut pur și simplu fără să fie fisurat, nimic. Școală este prinsă într-un program de reabilitare al primăriei, cu PNDL. Din ce mi-a spus directorul, era una din cele mai bune săli de clasa și tavanul nu prezenta fisuri”, a declarat, pentru Agerpres.ro, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), Valeria Gherghe.

Ziarul local Informația de Teleorman scrie că două fete și un băiat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul a fost lovit la spate, iar celor două eleve au suferit mai multe zgârieturi la nivelul feței.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.