Trafic restricționat azi în București. Pe unde nu se circulă și care sunt rutele alternative

trafic restricționat azi bucurești 23 septembrie
Foto: bpr.politiaromana.ro

Traficul este restricționat în București sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 10.00 dimineața, deoarece în capitală se desfășoară evenimentul „Săptămână Europeană a Mobilității – Ziua fără autoturisme”.

„Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, între orele 12.00-18.00, perimetrul cuprins între Piața Victoriei și Str. George Enescu, precum și pe străzile care acced în aceasta”, a anunțat Brigada Rutieră București într-un comunicat de presă.

Pe durata restricțiilor impuse de evenimentul de azi se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia și pe Str. George Enescu.

Trafic restricționat azi în București – Cum se face accesul către domiciliu

Se va permite accesul riveranilor către domiciliu, precum și către unitățile economice din zonă conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricțiilor, pe următoarele străzi:

– Str. Frumoasă între Str. Sevastopol și Calea Victoriei;
– Str. Gina Patrichi între Bd. Lascăr Catargiu și Calea Victoriei;
– Calea Griviței între Str. C-tin Budișteanu și Calea Victoriei, cu mențiunea că accesul auto al riveranilor va fi restricționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către Str. Banului.

Trafic restricționat azi în București – Rute alternative:

* Bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Piața Universității;
* Bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Str. Buzești – Str. Berzei – Splaiul Independenței

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să respecte semnalele polițiștilor rutieri şi să folosească rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, mai arată Brigada Rutieră București în comunicatul de presă publicat pe siteul instituției.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.