Top reducerile momentului la electronice și electrocasnice

Reduceri eMAG
Reduceri eMAG

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță reduceri la mai multe categorii de produse, de la cărți, până la electrocasnice și telefoane sau tablete.

tabletaTableta Asus MeMO Pad ME173X-1A077A cu procesor quad-core MT8125 1.20GHz, cu ecran de 7 inci, IPS HD, memorie RAM 1GB DDR3, capacitate de stocare 16GB, Wi-Fi și sistem de operare Android JellyBean 4.2, are o reducere de 200 de lei. Întreaga ofertă de reduceri eMAG la tablete o găsiți AICI.

Laptop HP ProBook 455 G2 cu procesor AMD quad Core A10-7300, 1.90GHz, ecran de 15.6 inci, memorie RAM de 4GB, 1TB capacitatea de stocare, DVD-RW, placa video AMD Radeon R6 are o reducere de 700 de lei din prețul inițial. Întreaga listă de promoții eMAG la laptopuri HP o găsiți AICI.

Reduceri Flanco

Flanco este un alt magazin care anunță o serie de reduceri speciale pentru weekendul acesta. Întreaga listă de promoții Flanco o găsiți AICI.

televizorSony Bravia KDL32W706 Smart TV LED, 81 cm, Full HD are o reducere de 25%. Printre funcțiile importante în ceea ce privește imaginea, remarcăm: Motionflow XR, 50Hz (XR 200 Hz), Digital Noise Reduction, Moduri de imagine presetate, Procesor de imagine X-Reality PRO. Întreaga ofertă o găsiți AICI.

De asemenea, mașina de spălat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C62200, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Display LCD are o reducere de 100 de lei din prețul afișat. Întreaga listă de promoții o găsiți AICI.

Reduceri Elefant.ro

Magazinul Elefant.ro anunță reduceri cu ocazia campaniei „Săptămânile îndrăgostiților”. Sunt reduceri la tot felul de produse, de la televizoare, ceasuri sau telefoane până la haine, poșete și diverse obiecte electrocasnice. Întreaga listă de promoții cu reduceri chiar și de peste 70% din preț o puteți găsi AICI.

Reduceri F64

Magazinul F64 anunță o ofertă la produsele resigilate, din care fac parte, printre altele, aparate foto, diverse adaptoare, blițuri de studio, umbrele reflexie, suporturi foto și video, imprimante, drone sau imprimante. Întreaga ofertă o găsiți AICI.

fujiReduceri F64. Aparatul Fuji Finepix HS-30 costă 829 de lei și este redus de la 1.349 de lei. Este compact și foarte versatil, companion ideal în vacanță și calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje. Acest aparat vă oferă o calitate a imaginii la nivel SLR într-un corp compact, cu greutate redusă și un zoom impresionant, de 30x. Fuji FinePix HS30 beneficiază de caracteristici uimitoare cum ar fi: senzorul CMOS de 16 Megapixeli pentru imagini cu zgomot redus, fotografiere continuă de mare viteză. Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Reduceri Interlink

Cei care sunt în căutarea unor laptopuri sau PC și diverse alt componente harware SH sau refurbished au la dispoziție mai multe promoții pe Interlink.ro. În plus, pe lângă promoții,  în fiecare weekend aveți și o reducere de 10%. Puteți consulta întreaga listă de promoții laptopuri și PC-uri SH sau refurbished AICI.