Top 5 reduceri senzaționale la televizoare de la eMag

Cele mai avantajoase reduceri la televizoare de la eMag
Cele mai avantajoase reduceri la televizoare de la eMag

Magazinul online eMag oferă reduceri consistente, chiar și de 3.500 de lei, la televizoare pe care le are în stoc.

Dacă vreți să economisiți 3.500 de lei dintr-un foc aveți la dispoziție două opțiuni pe site-ul eMag.

1. Cea mai avantajoasă pare să fie oferta la televizorul Philips LED Android 3D, dotat cu tehnologie Full HD și Ambilight, având o diagonală de 139 de centimetri.

Tehnologia Ambilight, folosită doar de Philips, mărește imaginea, pe care o proiectează și în spatele telvizorului, într-o zonă luminoasă, oferind o experiență desăvârșită de vizionare.

Puteți cumpăra acest super-televizor, care oferă accesul și la internet, având Google Chrome deja instalat, la prețul de 4.499 de lei, de AICI

2. Un alt televizor care prezintă un discount de 3.500 de lei este Smart LED Samsung, cu ecran curbat și diagonala de 138 de centimetri. Emite în Ultra HD 4k, care este de patru ori mai clară decât rezoluția Full HD.

Prețul este pe măsura experienței, însă la 5.499 de lei pare să fie o afacere excelentă. Găsiți toate detaliile AICI

3. La același preț puteți opta pentru un ”monstru”. Televizorul Smart 3D LED de la Sony are o diagonală uriașă, de 152 de centimetri și transmite în Full HD. Forma ”Wedge”, propusă de Sony, economisește spațiu în living fără să compromită sunetul extrem de rafinat pe care îl oferă. Îl puteți cumpăra AICI

4. Dacă bugetul pe care îl aveți la dispoziție nu este atât de generos, atunci ce spuneți de un televizor de aproape 3.000 de lei pe care îl puteți cumpăra cu doar 2.000? Este modelul LG Smart LED, cu diagonala de 119 centimetri, care are o reducere pe eMag de 900 de lei. Vă așteaptă AICI

5. Dacă doriți să vă schimbați televizorul, dar nu vreți să investiți mai mult de o mie de lei, atunci modelul LED Philips Full HD, cu diagonala de 81 de centimetri este ceea ce căutați. Este un chilipir, având în vedere că prețul de 979 de lei este redus cu 220 de lei. Îl puteți comanda AICI.

Întreaga ofertă de televizoare cu reduceri foarte avantajoase de la eMag o găsiți AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.