Top 3 idei de cadouri pentru partenera ta, de ziua ei

Cadou pentru partenera ta. Sursa foto: Unsplash
Cadou pentru partenera ta. Sursa foto: Unsplash

Cu atât de multe opțiuni, e greu de știut care ar fi cadoul perfect pentru prietena ta. Este important să reții, însă, că cea mai importantă parte a cumpărării unui cadou pentru oricine este să îl faci să se simtă ca și cum îl cunoști cu adevărat.

Cu putină atenție, vei obține pe chipul sărbătoritei bucuria la care speri, atunci când destinatara va deschide cadoul.  

  1. Parfumul ei preferat

Cea mai sigură opțiune, care te va recompensa cu zâmbetul mulțumit al partenerei tale este parfumul ei preferat. Cu el, nu vei da greș niciodată. Pentru o livrare rapidă și siguranța că este original, îl poti lua  pe elefant.ro. Atenție, însă, la tipul de parfum pe care îl alegi.  

Apa de toaletă (EDT) oferă undeva între 5 și 15% ingrediente aromatice, în bază de apă/alcool. Ideal pentru muncă, pentru interviuri sau atunci când vrea să poarte o mireasmă subtilă pentru plăcerea personală, mai degrabă decât pentru a fi remarcată. Durează între 2 și 3 ore mirosul și apoi se îndepărtează ușor de pe piele. Chiar și așa, apa de toaletă este cel mai vândut tip de parfum din Marea Britanie și multe alte țări.

Apa de parfum (denumit și EDP) oferă o concentrație de ulei aromatic de 10-20% (de obicei undeva în jur de 15%). Însă parfumul se simte diferit de la om la om și de la oră la oră; durează până la 5 ore și, în acest timp, se remarcă pe rând notele care îi completează mireasma. Pentru că este concentrat, se aplică o doză mică de parfum la fiecare purtare și se folosește mai mult la evenimente speciale.

2. Bijuterii

Oricărei femei îi plac bijuteriile, fie că sunt valoroase sau doar de efect. Dacă nu ai o pista clară asupra cadoului de ziua ei, poți alege o bijuterie, în funcție de gusturile pe care le știi deja. Dacă e o persoană discretă și clasică, poți alege un lanț fin cu un pandantiv subtil, iar dacă îi plac podoabele supradimensionate, alege o piatră prețioasă de dimensiuni remarcabile ca broșă sau încrustată într-un colier.

Ai grijă, însă, la semnificațiile ascunse ale anumitor bijuterii. Dacă iubita ta așteaptă să fie cerută în căsătorie, cumpărarea unui inel ar putea da o impresie greșită, în caz că nu intenționezi să o ceri curând.  

Ai grijă și la materialul bijuteriei. Cele din metal pot produce alergii, în schimb aurul este cel mai indicat pentru a evita iritațiile și reacțiile alergice.  

3. O zi la Spa

Dacă în ceilalți ani ai epuizat deja toate ideile bune pentru cadouri, e timpul să treci la următorul nivel: oferă-i o experiență-cadou.  

O zi la Spa este minunată atâta timp cât prietena ta va beneficia de serviciile complete, începând de la măști faciale și masaje până la relaxare în jacuzzi și manichiură. În plus, poți alege chiar să o acompaniezi, pentru că există pachete pentru cupluri, care sigur ți-ar plăcea și ție.

Alte mici observații pentru a perfecționa cadoul pentru iubită ta

  1. Personalizează-l. Scrie-i un bilețel romantic în care să-i explici cum ai ales cadoul, va aprecia cu siguranță efortul. Sau organizează-i o vânătoare de cadouri, cu ajutorul unor indicii care o vor distra și vor mări suspansul.
  2. Acompaniază cadoul cu un buchet splendid. Dacă știi care sunt florile ei preferate, cumpără-i un buchet generos iar dacă nu știi, alege ceva clasic precum trandafirii. Doar sunt florile iubirii.
  3. Surprinde-o. Dacă a fost în totalitate inițiativa ta și prietena nu a contribuit cu sugestii la cadou, nu-i da de bănuit ce i-ai luat. Ba chiar poți mări surpriza, ambalând cadoul într-un set de cutii de tip Matrioshka, una într-alta, culminând cu cea în care este ascuns darul tău.
Sursa foto: Unsplash
Sursa foto: Unsplash

Alege-i cadoul cu atenție și dedicație și fii atent la mesajul pe care îl comunică. Ai grijă să nu insulte, mai ales dacă sunt obiecte de bucătărie sau de curățenie, și să nu denote lipsă de interes în alegerea lui. Un moment de concentrare și inspirație va fi suficient pentru un zâmbet recunoscător și sincer.  

Sursa foto: Unsplash

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.