TOP 10 apartamente cu preț bun în centrul Bucureștiului

În luna septembrie, suma medie solicitată pentru apartamentele scoase la vânzare la nivel național, atât noi, cât și vechi, s-au majorat cu 1,9%, de la 1.141 de euro pe metru pătrat util la finele lunii august, până la 1.163 de euro pe metru pătrat util.

În Capitală, în luna septembrie, pretențiile vânzătorilor s-au majorat, per ansamblu, cu 0,3%, de la 1.250 la 1.254 de euro pe metru pătrat util. Pe parcursul lui septembrie, locuinţele vechi s-au apreciat cu 1,6% (de la 1.154 la 1.173 de euro pe metru pătrat util), iar cele noi cu 0,3%, de la 1.315 la 1.319 euro pe metru pătrat util.

Știm prețurile medii, însă am vrut să analizăm, în această perioadă, care e situația în ceea ce privește prețurile apartamentelor din zona centrală a Capitalei. Iată un top 10 apartamente cu preț bun în centrul Bucureștiului. Un aspect important pe care l-am luat în calcul a fost ca apartamentele și garsonierele să fie în blocuri construite după 1990.

„Vă propunem spre vânzare o garsonieră situată în cartierul Unirii, complet mobilată și utilată”, se arată în anunțului unei carsoniere din zona Unirii – Matei Basarab. Printre altele, are termopan, parchet și obiecte sanitare de calitate. Anul construcției este 1996. E decomandată și are o suprafață utilă de 40 de metri pătrați. Mai multe detalii găsiți – AICI.


Pentru aproximativ 3.000 de euro în plus puteți opta pentru o garsonieră în zona Nerva Traian. Este complet renovată, este confort 1. Garsoniera este într-un bloc din 1990. Mai multe detalii despre această garsonieră găsiți – AICI


O altă ofertă interesantă este la o garsonieră dintr-un bloc construit în anul 1993. Are o suprafață totală de 40 de metri pătrați, este în apropiere de magazine, școli, mijloace de transport în comun. Mai multe detalii găsiți – AICI.


Cei care vor un apartament cu două camere pot studia oferta unei locuințe situate în zona Nerva Traian. Potrivit anunțului, este aproape de metrou, RATB, bănci, supermarket, clinică medicală sau mall. Zona este liniștită și curată. Mai multe detalii găsiți – AICI.


O altă ofertă interesantă este pentru un apartament de două camere din zona Unirii. Are 64 de metri pătrați, este decomandat și face parte dintr-un bloc construit în 1995. Mai multe detalii găsiți – AICI.


O altă ofertă atractivă este pentru un apartament de două camere din zona Nerva Traian. Construit în 1999, apartamentul are o suprafață de 70 de metri pătrați și este decomandat. Mai multe detalii și prețul puteți aflaAICI.


O ofertă interesantă este și la un apartament de două camere din zona Unirii. Blocul a fost construit în 1994, iar apartamentul are o suprafață utilă de 68 de metri pătrați. Mai multe detalii găsiți – AICI.


Este scos la vânzare și un apartament de trei camere într-un bloc construit în 1997, în zona Nerva Traian. Are 80 de metri pătrați, este decomandat și este confort 1. Mai multe detalii găsiți – AICI.

De asemenea, în zona Piața Alba Iulia puteți cumpăra un apartament de trei camere cu o suprafață de 84 de metri pătrați. Blocul a fost construit în anul 1996. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Tot în zona Piața Alba Iulia puteți alege un apartament cu trei camere situat într-un bloc din 1994. Apartamentul are două frupuri sanitare, două balcoane și aproximativ 75 de metri pătrați utili. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.