TEST. Recunoașteți orașele românești din aceste imagini!

Orașele mari din România precum Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța sau Brașov atrag în fiecare an sute de mii de turiști din țară și din străinătate.

Propulsate de evenimente internaționale sau europene organizate aici, Sibiu, Brașov sau Cluj-Napoca au ajuns deja celebre printre turiștii interesați de obiective turistice medievale, de muzică sau de cultură. Iar în 2014, Bucureștiul a fost vizitat de 1,3 milioane de turiști, dintre care aproximativ 600.000 străini.

România are însă și numeroase orașe mici cu adevărat splendide. Totuși, unele dintre ele nu sunt foarte vizitate și nu se bucură de o publicitate pe măsura atracțiilor turistice de aici.

Așadar, vă propunem un test care o să vă arate cât de bine cunoașteți 10 orașe mici din România și care, sperăm noi, vă va inspira să le vizitați în vacanțele viitoare. Toate orașele din imagini au sub 100.000 de locuitori.

Vă rugăm să le trimiteți prietenilor acest test care vorbește despre frumusețea orașelor mici din România!

În ce orașe românești au fost surprinse următoarele 10 imagini?

[viralQuiz id=4]

Sursa fotografiilor: 1. Cristiana Bardeanu (Flickr / Creative Commons), 2. Mihaela Otilia Ghebaură (Wikimedia Commons), 3. Cristian Bortes (Flickr / Creative Commons), 4. Gaspar Serrano (Flickr / Creative Commons), 5. Camelia TWU (Flickr / Creative Commons), 6. Fusion-of-Horizons (Flickr / Creative Commons),  7. Paul Istoan (Flickr / Creative Commons), 8. Alejandro Giacometti (Flickr / Creative Commons), 9. Remus Pereni (Flickr / Creative Commons), 10. Olivier Duval (Flickr / Creative Commons)

Dacă v-a plăcut acest test și vreți să rezolvați și alte teste similare, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O minune din România aflată la 100 de metri adâncime, promovată de CNN
Cele mai frumoase case din copaci. 12 locuințe în imagini superbe
Taximetriștii care vor dispărea din trafic. Niciun șef fără liceu

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.