Teoria conspirației: Putin e la maternitate! E fetiță!

Misterul dispariției lui Vladimir Putin se adâncește, după ce, mai bine de zece zile, președintele Rusiei nu a mai avut nicio apariție publică. Publicația Tribune de Geneve susține că liderul de la Kremlin s-ar afla într-un centru din sudul Elveției, alături de iubita sa, fosta gimnastă Aliona Kabaeva, în vârstă de 32 de ani, care ar fi însărcinată.

Mai mult, postul de televiziune elvețian RSI anunță pe surse faptul că Alina Kabaeva ar fi născut o fetiță.

Însă purtătorul de cuvânt al Krelminului, Dimitrii Peskov, a dezminițit acest zvon, iar apropiații lui Putin spun că ar fi imposibil ca liderul Rusiei să se deplaseze neobservat în Europa, având în vedere staff-ul impresionant de care ar avea nevoie.

Presa occidentală spune că Vladimir Putin ar avea deja cu Aliona Kabaeva un băiețel și o fetiță, născuți în 2009 și 2012.

Președintele Rusiei nu a mai avut nicio apariție în public de pe 5 martie. Ultima dată s-a întâlnit cu primul ministru italian Matteo Renzi.

Pe internet au apărut și alte speculații cu privire la dispariția lui Putin. Unele spun că liderul rus ar fi grav bolnav, altele că ar fi victima unei lovituri de stat. Situația este cu atât mai ciudată cu cât știrile legate de Putin sunt mereu prezente în presa controlată de Kremlin.

Recomandările editorilor GreatNews:

Bunica Floare, femeia declarată „Tezaur uman viu”
Solidaritatea de la Ipotești: Ortodocșii, penticostalii și baptiștii s-au unit pentru a salva școala
Cărți și baloți de paie. Biblioteca din șură, făcută cu bani de la Bill Gates