Telefoanele momentului, la reducere pe eMAG

Telefoane de ziua eMAG
Telefoane de ziua eMAG

Prețurile la reducere ale smartphone-urilor momentului la eMAG pot fi consultate AICI.

În continuare am selectat câteva dintre cele mai populare, cele mai vândute și cu cele mai interesante reduceri la telefoane de la eMAG.

iPhone 6

Cel mai nou telefon de la Apple nu are nevoie de nicio prezentare. Este cel mai vândut telefon din întreaga lume, este foarte popular, iar calitățile sale sunt certe. Vă prezentăm modelul cu 16 Gb memorie care are o grosime de doar 6,9 mm și diagonala ecranului este de 4.7 inch.

Oferta completă e disponibilă AICI.

Samsung Galaxy S6 Dual SIM

Această variantă de Samsung Galaxy S6 are o memorie de 32Gb și un preț excelent. Telefonl excelează la capitolul camere foto: e dotat cu două, cea principal are 16 Mp, iar cea secundară 5 Mp, e dotat cu blitz integrat, stabilizare optică, Quick Launch, Tracking AF și o mulțime de alte funcții.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Allview X2 Soul Pro

Vă recomandăm cu căldură și un telefon românesc ce are performanțe apropiate de telefoanele momentului, dar un preț mult redus, plus un discount de 10% de la eMAG. Allview X2 Soul Pro este dual sim, are 16 Gb de memorie și funcție de 4G.

Oferta completă este AICI.

iPhone 6 Space Grey

12% reducere de la eMAG pentru telefonul Apple uPhone 6 Space Grey cu memorie de 64 Gb. Telefonul folosește tehnologia prin care îți poate proteja datele cu ajutorul amprentei digitale și e dotată cu două camere foto de 8Mp și 1,2.

Oferta completă e disponibilă AICI.

Samsung Galaxy S6 Edge

Cel mai performant telefon de pe piață din acest moment este cel mai probabil Galaxy Edge care e dotat cu o memorie de 32 Gb, 3Gb RAM, display de excepție Quad HD Super AMOLED și diagonală de 5.1 inch.

Oferta completă o puteți consulta AICI.

Allview X1 Xtreme

Un alt telefon foarte interesant și foarte avantajos ca preț este X1 Xtreme de la Allview. Telefonul e dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core cu o frecvență de 2150 Mhz și un display OGS Full HD cu diagonală de 5.5 inch.

Toate datele le găsiți AICI.

Samsung Galaxy S5

O variantă mai ieftină de telefon de la Samsung este modelul S5 care are funcția 4G, o memorie de 16 Gb, procesor Quad Core de 2500 Mhz, GPS, memorie RAM 2Gb și un display Super AMOLED Full HD de 5.1 inch.

Oferta completă o găsiți AICI.

Samsung Galaxy S4

O reducere semnificativă are telefonul Samsung I9515 Galaxy S4 4G Value Edition cu memorie de 16 Gb. Oferta completă și prețul sunt disponibile AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.